kiss-logo
Now playingBAD HABITS ED SHEERAN
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

O Joseph Fiennes είχε επιλεγεί για να ενσαρκώσει τον Michael Jackson

Η τηλεόραση της Μεγάλης Βρετανίας στο πλαίσιο μιας τηλεοπτικής δραματικής σειράς, επιλέγει για κεντρικό της θέμα τη ζωή και την ιστορία της οικογένειας του «Βασιλιά της ποπ» μουσικής...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο παραγωγός ταινιών Ben Palmer υπερασπίστηκε την επιλογή του σχετικά με τον καταξιωμένο ηθοποιό Joseph Fiennes, για το ρόλο του Michael Jackson.

Η τηλεόραση της Μεγάλης Βρετανίας στο πλαίσιο μιας τηλεοπτικής δραματικής σειράς, είχε επιλέξι για κεντρικό της θέμα τη ζωή και την ιστορία της οικογένειας του «Βασιλιά της ποπ» μουσικής.

Η εκπομπή ονομάζεται Urban Myths και το πρώτο τρέιλερ του νέου κύκλου έχει κυκλοφορήσει ήδη, παρουσιάζοντας μερικές από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες μεταξύ των οποίων ο Bob Dylan, o Cary Grant, o Samuel Beckett, o Marlon Brando και αρκετοί άλλοι.

Ο ηθοποιός Joseph Fiennes, είχε επιλεγεί για να ενσαρκώσει τον Michael Jackson στη σειρά, ξεσηκώνοντας αντιδράσεις από την πλευρά της οικογένειας του καλλιτέχνη που έφυγε πρόωρα από τη ζωή στις 25 Ιουνίου του 2009.

Η ηλικίας 18 ετών κόρη του Michael, Paris Jackson, με ανάρτησή της στο Twitter εξέφρασε την αγανάκτησή της για την επιλογή του ηθοποιού, κάνοντας λόγο για «ντροπιαστική προσβολή» και κατηγορώντας τον Palmer ότι σκυλεύει τη μνήμη του πατέρα της.

Ύστερα από τις αντιδράσεις η παραγωγή αν και είχε προαναγγείλει το επεισόδιο με επίσημο τρέιλερ, αναγκάστηκε να προχωρήσει στην ακύρωση της προβολής του.

Στο μεταξύ, τα στελέχη του Sky Arts, του δικτύου που έχει αναλάβει το εγχείρημα, κάνουν λόγο για την προβολή ενός φανταστικού σεναρίου σύμφωνα με το οποίο ο Michael Jackson παραβρέθηκε σε ένα road trip μαζί με τον Marlon Brando και την Elizabeth Taylor, αμέσως μετά την τρομοκρατική επίθεση στους δίδυμους πύργους της Αμερικής.

Ο σκηνοθέτης της σειράς Ben Palmer πάντως, επιμένει στην επιλογή του στο πρόσωπο του Joseph Fiennes, καθώς πιστεύει ότι είναι ο ιδανικός σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας The Guardian.

Η σειρά πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στη Βρετανική τηλεόραση, στις 19 Ιανουαρίου.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker