kiss-logo
Now playingFAMILY AFFAIR MARY J. BLIGE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Αυτή είναι η νούμερο ένα επιτυχία στην Ελλάδα για τη χρονιά που πέρασε

Το τραγούδι που έχει γράψει η ίδια μαζί με τους Nate Campany και Mike Del Rio αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή και κατέκτησε όλα τα official chart της Ελλάδας...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το «Lost On You» της LP είναι επίσημα, το No.1 τραγούδι του 2016 στην Ελλάδα, αφού κατάφερε να παραμείνει στην κορυφή του Official Airplay Chart για 18 συνεχόμενες εβδομάδες.

Η LP, η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός από την Αμερική, δημιούργησε αίσθηση στα μουσικά πράγματα της χώρας μας για την χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε, σχεδόν με το πρώτο άκουσμα της σύνθεσής της «Lost On You».

Το τραγούδι που έχει γράψει η ίδια μαζί με τους Nate Campany και Mike Del Rio αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή και κατέκτησε όλα τα official chart της Ελλάδας.

Το «Lost On You» είναι λοιπόν επίσημα το Νο.1 τραγούδι για το 2016 σύμφωνα με τον επίσημο και αποκλειστικό συνεργάτη της IFPI που έχει επιφορτιστεί με τη συγκέντρωση αυτών των στοιχείων. Το σινγκλ έμεινε για 18 συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή του Official Airplay Chart (καθώς και για 30 εβδομάδες στη θέση Νο.1 του International Airplay Chart), ενώ παραμένει στο Top10 μετά από 8 μήνες κυκλοφορίας. Βρέθηκε επίσης στην πρώτη θέση του iTunes chart, του Shazam και του Spotify.

Η επιτυχία του τραγουδιού ξεκίνησε από την Ελλάδα και σταδιακά κατέκτησε ολόκληρη την Ευρώπη ενώ έφτασε μέχρι την τέταρτη θέση του παγκόσμιου Shazam Chart. Αυτή είναι η πρώτη φορά που μια επιτυχία ξεκινάει από τη χώρα μας. Οι προβολές του «Lost On You» στο YouTube έχουν ξεπεράσει συνολικά τα 100 εκατομμύρια.

Το νέο album της LP κυκλοφόρησε από την Cobalt Music πριν λίγες μέρες και βρίσκεται ήδη στο Νο.2 του International Albums Chart της χώρας μας. Εκτός από το «Lost On You» περιλαμβάνει ακόμα μεταξύ άλλων, το καινούργιο της σινγκλ με τίτλο «Other People», το οποίο είναι και στο Top10 του International Airplay Chart, καθώς και τα εξίσου νέα hit με τίτλο «Muddy Waters» και «Tightrope». 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker