kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

All star tribute από τους φίλους του George Michael

Μέσα από αυτή τη μεγάλη διοργάνωση - memorial concert – όπως αναφέρεται, θα συγκεντρωθούν επίσης χρήματα για την ενίσχυση των φιλανθρωπικών ιδρυμάτων...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Βρετανική εφημερίδα «The Sun», επώνυμοι καλλιτέχνες και περσόνες από το χώρο της showbiz που έχουν στο παρελθόν συνεργαστεί με τον George Michael, δήλωσαν την πρόθεσή τους να διοργανώσουν μια συναυλία – φόρο τιμής στο έργο και την πορεία του George Michael.

O Elton John, η Mariah Carey, η Kate Moss και ο Bob Geldof φαίνεται πως πρωτοστατούν σε μια τέτοια ενέργεια, καθώς όλοι οι φίλοι και συνεργάτες του εκλιπόντος είναι συντετριμμένοι από τον πρόωρο θάνατο.

Στα φημολογούμενα ονόματα των πιθανών συμμετεχόντων έχουν προστεθεί και άλλα εξίσου σημαντικά, σύμφωνα με τις ανεξακρίβωτες πληροφορίες της εφημερίδας.

Ο Andrew Ridgeley που αποτελούσε το έτερο μέλος των Wham, η «Βασίλισσα της soul» Aretha Franklin και τα δυο top-models που πρωταγωνίστησαν στο περίφημο βίντεο κλιπ του Freedom 90, Naomi Campbell και Cindy Crawford, είναι μερικοί από τους διάσημους που θα δηλώσουν την παρουσία τους στο μεγάλο αφιέρωμα.

Μέσα από αυτή τη μεγάλη διοργάνωση - memorial concert – όπως αναφέρεται, θα συγκεντρωθούν επίσης χρήματα για την ενίσχυση των φιλανθρωπικών ιδρυμάτων που υποστήριζε οικονομικά ο George Michael.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker