kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Beyoncé και Adele, τα πρώτα ονόματα που ανακοινώθηκαν για το live της τελετής των βραβείων Grammy 2017

Το line-up της φετινής απονομής φαίνεται πως θα είναι εξαιρετικό, ενώ η παραγωγή κρατά ακόμα κλειστά τα χαρτιά της σχετικά με τις υπόλοιπες εμφανίσεις...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο παραγωγός της βραδιάς των Grammy Awards, Ken Ehrlich ανακοίνωσε την επίσημη συμμετοχή με ζωντανή εμφάνιση των δυο μεγάλων superstar της μουσικής βιομηχανίας. Οι Beyoncé και Adele θα βρεθούν στη σκηνή του περίφημου Staples Center στο Λος Άντζελες, όπου θα πραγματοποιηθεί η λαμπερή τελετή απονομής.

Όπως δηλώνει ο Ehrlich στο μουσικό περιοδικό Billboard: «Στη διάρκεια όλων των χρόνων που είμαι υπεύθυνος για τη διοργάνωση αυτών των show, ελάχιστοι καλλιτέχνες έχουν αρνηθεί την πρότασή μου να συμμετάσχουν ζωντανά στη σκηνή».

Το line-up της φετινής απονομής φαίνεται πως θα είναι εξαιρετικό πάντως, ενώ η παραγωγή κρατά ακόμα κλειστά τα χαρτιά της σχετικά με τις υπόλοιπες εμφανίσεις.

Τα Μουσικά Βραβεία Γκράμι (η λέξη προέρχεται από το γραμμόφωνο εξ ου και η αρχική τους ονομασία Gramophone Awards), απονέμονται κάθε χρόνο στις ΗΠΑ, για τη βράβευση επιτυχημένων καλλιτεχνών στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Αρμόδια για την απονομή είναι η Εθνική Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης (Νational Academy of Recording Arts and Sciences) των ΗΠΑ. Τα βραβεία θεσμοθετήθηκαν το 1958 και η πρώτη τηλεοπτική μετάδοση της απονομής τους έγινε στις 29 Νοεμβρίου του 1959 από το κανάλι NBC.

Η βραδιά της φετινής απονομής θα λάβει χώρα την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017, με κεντρικό παρουσιαστή τον κωμικό και τηλεοπτικό δημοσιογράφο James Corden.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker