kiss-logo
Now playingYOU WILL NEVER KNOW IMANY
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Οι Daft Punk είναι για πρώτη φορά Νο.1 στην Αμερική

Oι Daft Punk κατάφεραν επιτέλους να κατακτήσουν την κορυφή των chart στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αφού μέχρι σήμερα δεν είχαν ποτέ Νο.1 επιτυχία στις Ηνωμένες Πολιτείες...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Daft Punk κατάφεραν επιτέλους να κατακτήσουν την κορυφή των chart στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αφού μέχρι σήμερα δεν είχαν ποτέ Νο.1 επιτυχία στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το συγκρότημα έχει γνωρίσει πολλές επιτυχίες στο παρελθόν, σε συνεργασία με άλλους καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων οι Pharrell Williams και Nile Rodgers για τα πολύ γνωστά μας «Happy» και «Get Lucky».

Το δεύτερο από τα δυο τραγούδια μάλιστα, που κυκλοφόρησε το 2013 με το άλμπουμ τους Random Access Memories, κατάφερε να γίνει Top10 επιτυχία σε 32 χώρες, ενώ το συγκεκριμένο άλμπουμ κέρδισε πέντε βραβεία Grammy το 2014 μεταξύ των οποίων το «καλύτερο άλμπουμ» και τον «καλύτερο δίσκο» της χρονιάς.

Η συνεργασία των Daft Punk με τον Καναδό R&B ερμηνευτή The Weeknd για το σινγκλ «Starboy», εξασφάλισε στο ντουέτο των ταλαντούχων Γάλλων μουσικών και παραγωγών την πρώτη θέση στο Αμερικανικό Billboard charts.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2016 και είναι το πρώτο σινγκλ που ξεχώρισε από το ομώνυμο άλμπουμ του The Weeknd. 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker