kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Νέο άλμπουμ ετοίμαζε ο George Michael

Το επερχόμενο άλμπουμ επρόκειτο να αποτελέσει follow-up στο άλμπουμ του ''Symphonica'', που κυκλοφόρησε το 2014 από τη δισκογραφική Virgin EMI
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

O George Michael προετοίμαζε την κυκλοφορία ενός νέου άλμπουμ το 2017.

Την είδηση αυτή διέρρευσε ο μουσικός παραγωγός των επιτυχιών, Naughty Boy.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης International Business Times, ο πρώην τραγουδιστής των πάλαι ποτέ Wham, είχε ήδη επιλέξει μερικές συνθέσεις για την επόμενη full-length solo κυκλοφορία του. Το επερχόμενο άλμπουμ επρόκειτο να αποτελέσει follow-up στο άλμπουμ του ''Symphonica'', που κυκλοφόρησε το 2014 από τη δισκογραφική Virgin EMI.

Ο διάσημος για τη συνεργασία του με καλλιτέχνες όπως η Beyoncé, ο Sam Smith, o Ed Sheeran και η Emile Sande, παραγωγός Naughty Boy, δήλωσε σε μια συνέντευξή του στο BBC: «Ο Michael είχε ήδη υλικό προς ηχογράφηση για το νέο χρόνο, και δουλεύαμε μαζί για αυτό το σκοπό».

Ο Βρετανός DJ και παραγωγός Shahid Khan (a.k.a. Naughty Boy), συμπλήρωσε επίσης: «Ανυπομονώ για τη νέα κυκλοφορία. Αυτή τη φορά δεν ξέρω πραγματικά τι να περιμένω, και ο George είναι πιο μυστηριώδης από οποιονδήποτε άλλο, οπότε είμαι πολύ ενθουσιασμένος».

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ύφος ή τον αριθμό και την τύχη των νέων τραγουδιών δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμα. 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker