kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Δημοπρασία σπανίων αντικειμένων των Beatles

Η συλλογή των αντικειμένων που θα διατεθούν περιλαμβάνει 15.000 αντικείμενα μεταξύ των οποίων βρίσκονται δίσκοι, υπογεγραμμένα βιβλία, αφίσες, αυτόγραφα και κάθε άλλου είδους memorabilia...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ένας Γάλλος φανατικός οπαδός των Beatles ανακοίνωσε την πρόθεσή του να διαθέσει σε δημοπρασία 15.000 συλλεκτικά αντικείμενα του αγαπημένου του συγκροτήματος.

Ο Jacques Volcouve όπως είναι το όνομα του κατόχου των memorabilia αντικείμενων, ελπίζει σύμφωνα με το Βρετανικό Guardian, να συγκεντρώσει ένα ικανό ποσό από τη διαδικασία, ώστε να εξασφαλίσει το εισόδημά του για τα επόμενα χρόνια.

Ο Volcouve δήλωσε στο Βρετανικό τύπο: «Ο ιός της Beatlemania με χτύπησε όταν ήμουν αρκετά νέος και από τότε δεν πέρασε ποτέ. Από την πρώτη στιγμή που άκουσα τη μουσική τους, έβαλα σκοπό να αποκτήσω τα πάντα σχετικά με το συγκρότημα και την ιστορία του».

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Drouot του Παρισιού, στις 18 Μαρτίου 2017.

Η συλλογή των αντικειμένων που θα διατεθούν περιλαμβάνει 15.000 αντικείμενα μεταξύ των οποίων βρίσκονται δίσκοι, υπογεγραμμένα βιβλία, αφίσες, αυτόγραφα και κάθε άλλου είδους memorabilia.

Ο Γάλλος φανατικός οπαδός έχει γνωρίσει προσωπικά τον Paul McCartney, τον George Harrison και τον Ringo Starr, ενώ έχει επίσης συναντηθεί και με τη Yoko Ono, χήρα του διάσημου τέταρτου μέλους. Ο ηλικίας 60 χρονών κάτοχος της συλλογής, ελπίζει όπως δηλώνει να μπορέσει με τα κέρδη που θα του αποφέρει η δημοπρασία να καταφέρει να ζήσει τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής του αξιοπρεπώς, ενώ παράλληλα τα αντικείμενα που θα διατεθούν θα αποκτήσουν μια νέα ζωή μέσα από τους νέους κατόχους.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker