kiss-logo
Now playingWITH OR WITHOUT YOU C REAL
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Οι Coldplay είναι το συγκρότημα με τα περισσότερα streams στην ιστορία της μουσικής

Η ιδέα των Coldplay να κυκλοφορήσουν ένα EP που περιλαμβάνει ζωντανές ηχογραφήσεις αγαπημένων επιτυχιών τους, αποδείχθηκε εξαιρετικά χρυσοφόρα...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το φράγμα των πέντε δισεκατομμυρίων streams έσπασε το συγκρότημα των Coldplay μέσα από την πλατφόρμα του Spotify, δημιουργώντας ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ.

Η ιδέα των Coldplay να κυκλοφορήσουν ένα EP που περιλαμβάνει ζωντανές ηχογραφήσεις αγαπημένων επιτυχιών τους, αποδείχθηκε εξαιρετικά χρυσοφόρα. Τίτλος της συλλογής είναι ''Live From Spotify London'', και η αποκλειστική ηχογράφηση έγινε παρουσία μιας μικρής ομάδας οπαδών, στο Spotify’s London HQ το Νοέμβριο του 2016.
 

Το ''Live From Spotify London'', περιλαμβάνει τους εξής τίτλους:

1. Everglow
2. Viva La Vida
3. Adventure Of A Lifetime
4. Yellow
5. Christmas Lights

Με την πρόσφατη κυκλοφορία τους οι Coldplay κατάφεραν να ξεπεράσουν κατά ένα δισεκατομμύριο το σύνολο των προηγούμενων streams που είχαν πετύχει με την κυκλοφορία του τελευταίου στούντιο άλμπουμ τους ''A Head Full Of Dreams''.

Το συγκρότημα των επιτυχιών κατάφερε επίσης να αναδειχτεί ως καλύτερος «Καλλιτέχνης της Χρονιάς» στα πρόσφατα BBC Music Awards, ενώ η περιοδεία του συγκροτήματος προσμετρά ήδη 4,2 εκατομμύρια εισιτήρια προπώλησης συνολικά για τις επερχόμενες εμφανίσεις σε Ασία, Ευρώπη και Βόρεια Αμερική για το 2017.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker