kiss-logo
Now playingLAST KISS ISHTAR
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Stevie Wonder: Οι πολιτικοί πρέπει να σταματήσουν το μίσος και τη μισαλλοδοξία

Πρόσφατα, έδωσε μια ομιλία στο συνέδριο για τα δικαιώματα των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες που πραγματοποιήθηκε από τα Ηνωμένα Έθνη...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Stevie Wonder έχει διοριστεί Αγγελιοφόρος της Ειρήνης των Ηνωμένων Εθνών, από το 2009. Ο διάσημος μουσικός που υπήρξε παιδί-θαύμα αφού υπέγραψε συμβόλαιο με τη θυγατρική της θρυλικής δισκογραφικής Μοτάουν στην ηλικία των έντεκα ετών, κατέχει μια εξέχουσα θέση στο διεθνές μουσικό στερέωμα, καίτοι τυφλός εκ γενετής. Πρόσφατα, έδωσε μια παθιασμένη ομιλία στο συνέδριο για τα δικαιώματα των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες που πραγματοποιήθηκε από τα Ηνωμένα Έθνη στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Οι πολιτικοί θα πρέπει να σταματήσουν κάθε είδους μίσος και μισαλλοδοξία», δήλωσε ο Stevland Hardaway Judkins, όπως είναι το πραγματικό όνομα του Αμερικανού τραγουδοποιού.

«Φανταστείτε αν και άλλοι άνθρωποι σαν εμένα είχαν την ίδια ευκαιρία να λειτουργήσουν με τις καλύτερες δυνατότητες, πόσο καλύτερος θα ήταν ο κόσμος μας τότε». Αν και τα Ηνωμένα Έθνη έχουν κάνει πολλά προς την κατεύθυνση των ανθρώπινων δικαιωμάτων για τους ανθρώπους αυτής της κατηγορίας, όπως συμπλήρωσε ο Stevie Wonder, πολλοί είναι εκείνοι που αντιμετωπίζουν ακόμα σημαντικά προβλήματα καθώς και παραβίαση των δικαιωμάτων τους.

Στη διάρκεια της τελευταίας εκλογικής περιόδου, ο Wonder είχε ταχθεί ανοικτά στο πλευρό της Hillary Clinton. Την παραμονή μάλιστα των εκλογών είχε ερμηνεύσει ένα από τα 1973 τραγούδια του ζωντανά στην εκπομπή του Stephen Colbert, δηλώνοντας την αμέριστη υποστήριξή του στην υποψήφια για τη θέση του Προέδρου των ΗΠΑ.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker