kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Eric Clapton

Ο Clapton συνεχίζει την αποχαιρετιστήρια περιοδεία του για δεύτερο χρόνο, κάνοντας ξεκάθαρο όμως ότι: «Αυτό ήταν, δεν έχει άλλο»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μια τελευταία σύντομη περιοδεία ανακοίνωσε ο Eric Clapton, που σύμφωνα με επίσημη δήλωσή του ετοιμάζεται να αποσυρθεί από το προσκήνιο της μουσικής βιομηχανίας.

Ο Clapton συνεχίζει την αποχαιρετιστήρια περιοδεία του για δεύτερο χρόνο, κάνοντας ξεκάθαρο όμως ότι: «Αυτό ήταν, δεν έχει άλλο».

Ο Eric Clapton πρόκειται να εμφανιστεί στις Ηνωμένες Πολιτείες σε μια σύντομη περιοδεία που περιλαμβάνει δυο συναυλίες στη Νέα Υόρκη και δυο στο Λος Άντζελες το 2017.

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά: «Το ξέρω πως έχω απειλήσει αρκετές φορές ότι θα αποσυρθώ, όμως ορκίζομαι ότι αυτή τη φορά έχω φτάσει στο τέλος. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα ερχόταν η εποχή που θα επιθυμούσα να σταματήσω τις συναυλίες ενώ είναι γεγονός ότι περνάω υπέροχα. Τα τελευταία χρόνια εκτιμώ όλο και περισσότερο τις στιγμές χαλάρωση και ξεκούρασης».

Η προπώληση των εισιτηρίων μόλις ξεκίνησε ήδη, ενώ οι τέσσερις σταθμοί της επερχόμενης περιοδείας για το 2017 έχουν ως εξής:

19/3 – New York, Madison Square Garden
20/3 – New York, Madison Square Garden
25/3 – Los Angeles, Los Angeles Forum
26/3 – Los Angeles, Los Angeles Forum.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker