kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Οι πρώτες solo εμφανίσεις για τον Liam Gallagher των Oasis

Ο Gallagher πρόκειται να εμφανιστεί ζωντανά στα τέλη του Μαρτίου 2017 στη σκηνή του Bush Hall, στη Βρετανική πρωτεύουσα για φιλανθρωπικό σκοπό μαζί με άλλους μουσικούς...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Liam Gallagher των Oasis ανακοίνωσε τις πρώτες ημερομηνίες των solo εμφανίσεων του.

Σύμφωνα με το μουσικό τύπο της Μεγάλης Βρετανίας, ο Gallagher πρόκειται να εμφανιστεί ζωντανά στα τέλη του Μαρτίου 2017 στη σκηνή του Bush Hall, στη Βρετανική πρωτεύουσα για φιλανθρωπικό σκοπό μαζί με άλλους μουσικούς όπως οι: Tom Odell, Plan B και Jess Glynne.

H φιλανθρωπική δράση έχει τίτλο ''Give a Gig'' και θα διαρκέσει μια εβδομάδα.

Ο Mat Whitecross, σκηνοθέτης των Oasis, έχει δηλώσει πως έχει ήδη ακούσει το νέο υλικό από τις προσωπικές ηχογραφήσεις του Gallagher και πρόκειται για εξαιρετική δουλειά, που θυμίζει μάλιστα τη δισκογραφία των Velvet Underground.

To μεγάλο ερώτημα φυσικά, παραμένει το αν και πότε πρόκειται να επανασυνδεθεί το συγκρότημα των Oasis, μια προοπτική πάντως στην οποία ο Liam δείχνει να είναι θετικός.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στους Oasis έχουν απονεμηθεί συνολικά 15 NME Awards, εννέα Q Awards, τέσσερα MTV Europe Music Awards και έξι BRIT Awards, συμπεριλαμβανομένου ενός, το 2007, για την συνεισφορά τους στην μουσική καθώς και ένα για το καλύτερο των τελευταίων 30 χρόνων από τους ακροατές του BBC Radio 2. Ακόμα, έχουν προταθεί τρεις φορές για βραβείο Grammy.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker