kiss-logo
Now playingGIVE IT TO ME TIMBALAND feat NELLY FURTADO
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

O James Corden θα παρουσιάσει τα φετινά Grammys

Ο σταρ του Late Show και του Carpool Karaoke στα Grammy Awards 2017
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Όπως ανακοινώθηκε, ο διάσημος λόγω της βραδινής του εκπομπής, James Corden θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής των φετινών βραβείων Grammy, αντικαθιστώντας τον LL Cool J. Ο ράπερ υπήρξε παρουσιαστής της τελετής των βραβείων για πέντε χρόνια, ενώ ο Corden έχει καταφέρει να διακριθεί μέσα από την παρουσία του σε μιούζικαλ καθώς και για το ομολογουμένως πρωτότυπο "Carpool Karaoke" στο οποίο προσκαλεί celebrities για karaoke οδηγώντας στην πόλη.

Ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Μουσικής και Τεχνών των ΗΠΑ, Νeil Portnow, δήλωσε ενθουσιασμένος για την επιλογή στο πρόσωπο του James Corden λέγοντας ότι: « Έχει πολλή δουλειά μπροστά του ώστε να αναπληρώσει τη θέση του εξαιρετικού LL Cool J, όμως ο Corden είναι ένας δυναμικός και ικανός showman, σίγουρα θα είναι τέλειος για την παρουσίαση».

Ο ίδιος ο Βρετανός κωμικός δήλωσε ότι αισθάνεται μεγάλη τιμή, και πολύ τυχερός αφού πρόκειται για το σημαντικότερο και το πιο λαμπερό από τα show μουσικών βραβείων.

Ο παραγωγός των Grammys, Ken Ehrlich συμπλήρωσε πως, ο James Corden είναι εξαιρετικός για το ρόλο, καθώς το μουσικό του background, σε συνδυασμό με τη γοητεία και το κωμικό του στοιχείο, δημιουργούν απλά ένα χαρισματικό παρουσιαστή.

Ο Corden ανέλαβε την παρουσίαση του The Late Late Show το Μάρτιο του 2015, ενώ έχει επίσης κερδίσει δυο βραβεία Emmy τον ίδιο χρόνο. Το διάσημο πια "Carpool" του, προσμετρά σχεδόν δυο εκατομμύρια views στην πλατφόρμα του YouTube, ενώ τον περασμένο Ιούνιο παρουσίασε την τελετή των Tony Awards και έχει επίσης παρουσιάσει συνολικά τέσσερις φορές την τελετή απονομής των BRIT Awards.

Τα 59α Ετήσια GRAMMY Awards, θα πραγματοποιηθούν στις 12 Φεβρουαρίου 2017 και φυσικά θα μεταδοθούν ζωντανά από το Staples Center στο Los Angeles.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker