kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Adele - Send My Love (To Your New Lover)

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το ''Send My Love (To Your New Lover)'' της Adele και το απολαμβάνουμε δυνατά
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Γνωρίσαμε για πρώτη φορά την Adele με το μελωδικό, εύθραυστο ''Chasinng Pavements'' που βρισκόταν στο διπλά πλατινένιο album ''19'' και έφτασε στην κορυφή των UK charts, καθιστώντας την ερμηνεύτρια πρωταγωνίστρια των βραβείων Grammy καθώς κέρδισε δυο βραβεία, τα ''Best Female Pop Performance'' και ''Best New Artist'' στην ηλικία των 20 ετών.

Ένα ακόμα ρεκόρ κατέρριψε η ταλαντούχα τραγουδίστρια, όταν το επόμενό της άλμπουμ με τίτλο "21" κατάφερε να χαρακτηριστεί πλατινένιο στη Μεγάλη Βρετανία, τρεις μόλις ημέρες μετά την κυκλοφορία του.

Το εν λόγω άλμπουμ έχει κατακτήσει τον τίτλο του Βρετανικού άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις του 21ου αιώνα, ξεπερνώντας το άλμπουμ της Amy Winehouse ''Back to Black'' που κατείχε το ρεκόρ μέχρι εκείνη την περίοδο.

Το 2015 κυκλοφόρησε το τρίτο στούντιο άλμπουμ της Adele Laurie Blue Adkins, όπως είναι το όνομα της τραγουδίστριας, με τίτλο ''25'' και από αυτό ξεχωρίζει το σινγκλ "Send My Love (To Your New Lover)".

Τη σύνθεση του τραγουδιού υπογράφουν η Adele, ο Max Martin και ο Shellback, ενώ η παραγωγή ανήκει στους δυο τελευταίους.

Κυκλοφόρησε σε ψηφιακή μορφή στις 16 Μαΐου 2016 ενώ μια μέρα αργότερα κυκλοφόρησε ως το τρίτο σινγκλ του άλμπουμ, από τη δισκογραφική εταιρεία XL Recordings.

Το "Send My Love" κατάφερε να φτάσει μέχρι την πέμπτη θέση του UK Chart, την ένατη θέση στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη δέκατη στο chart του Καναδά.

Στις 22 Μαΐου 2016 προβλήθηκε σε επίσημη πρώτη με αφορμή τη βραδιά των Billboard Music Awards, το βίντεο κλιπ που συνοδεύει το κομμάτι, σε σκηνοθεσία του Patrick Daughters. Πρόκειται για την έκτη Τοp10 επιτυχία της Adele, ενώ ενδεικτικό της μεγάλης επιτυχίας του τραγουδιού είναι το γεγονός ότι κατάφερε να φτάσει μέχρι και την 23η θέση του Gaon Music Chart της Νότιας Κορέας.

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το ''Send My Love (To Your New Lover)'' της Adele και το απολαμβάνουμε δυνατά.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker