kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Dua Lipa - Be The One

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το ''Be The One'' της Dua Lipa, και το απολαμβάνουμε δυνατά
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

H Dua Lipa είναι τραγουδίστρια, μοντέλο και συνθέτης. Έχει γεννηθεί στο Λονδίνο στις 22 Αυγούστου 1995, ενώ οι γονείς της ήταν μετανάστες από το Κόσοβο που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την Πρίστινα στη διάρκεια της δεκαετίας του '90.

Η Lipa, στην ηλικία των 16 εργάζονταν ήδη ως μοντέλο στην πρωτεύουσα της Μεγάλης Βρετανίας, με την προσδοκία φυσικά να διακριθεί σύντομα στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας.

Μεγάλωσε παρακολουθώντας από κοντά την καριέρα του πατέρα της, Dukagjin Lipa, διάσημου στη χώρα του αστέρα της ροκ μουσικής.

Στις μουσικές επιρροές της, αναφέρει τις Christina Aguilera και Nelly Furtado, των οποίων διασκευές συνήθιζε να ερμηνεύει και να ''ανεβάζει'' στην πλατφόρμα του YouTube.

Η τραγουδίστρια περιγράφει τη μουσική της όμως, με τον όρο ''Dark Pop''.

Το ντεμπούτο άλμπουμ της Lipa πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου 2017, με τίτλο το όνομά της από τη δισκογραφική Warner Bros.

 

Το δεύτερο σινγκλ που ξεχώρισε μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ έχει τίτλο ''Be the One'' και φέρει την υπογραφή της Lucy "Pawws" Taylor. Η ίδια η Lipa είχε δηλώσει για το τραγούδι πως: ''είναι το μόνο τραγούδι από το άλμπουμ μου, στο οποίο δεν υπογράφω τη σύνθεση''.

Το τηλεοπτικό ντεμπούτο της τραγουδίστριας, πραγματοποιήθηκε στις 30 Νοεμβρίου 2015 μέσα από την εκπομπή ''Sound of ...2016'' του καναλιού BBC. Tον Ιανουάριο του 2016, η Lipa ξεκίνησε την πρώτη της Ευρωπαϊκή περιοδεία η οποία θα συνεχιστεί μέχρι το φθινόπωρο.

Η σύνθεση με τίτλο "Be the One" κυκλοφόρησε στις 30 Οκτωβρίου 2015 υπό την παραγωγή των Digital Farm Animals και Jack Tarrant. Ξεχώρισε αμέσως και γνώρισε μεγάλη επιτυχία σε αρκετές χώρες της Ευρώπης καθώς και την Αυστραλία.

Το μουσικό βίντεο του τραγουδιού περιλαμβάνει γυρίσματα στην περιοχή Soho του Λονδίνου σε σκηνοθεσία Nicole Nodland. Το εν λόγω βίντεο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στις 29 Οκτωβρίου 2015.

 

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το ''Be The One'' της Dua Lipa, και το απολαμβάνουμε δυνατά.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker