kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Muse - Dead Inside

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το Dead Inside των Muse και το απολαμβάνουμε δυνατά
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

"Dead Inside" είναι ο τίτλος του τραγουδιού που ανοίγει το τελευταίο στούντιο άλμπουμ των Βρετανών Muse.

Κυκλοφόρησε ως το πρώτο σινγκλ του έβδομου κατά σειρά άλμπουμ του συγκροτήματος, στις 23 Μαρτίου 2015.

Το άλμπουμ Drones ηχογραφήθηκε στο Βανκούβερ μεταξύ του 2014 και του 2015, και κυκλοφόρησε από τη δισκογραφική Warner Bros και τη Helium 3. Την παραγωγή του άλμπουμ συνυπογράφουν οι ίδιοι οι μουσικοί, μαζί με τον Robert John "Mutt" Lange, παραγωγό κορυφαίων καλλιτεχνών του πενταγράμμου όπως οι: AC/DC, Def Leppard, The Boomtown Rats, Foreigner, Michael Bolton, The Cars, Bryan Adams, Huey Lewis and the News, Billy Ocean, Maroon 5, Lady Gaga, Nickelback και άλλοι.

Η ραδιοφωνική πρεμιέρα του "Dead Inside" πραγματοποιήθηκε μέσω του BBC Radio 1, ενώ την ίδια μέρα κυκλοφόρησε και ένα επίσημο βίντεο κλιπ του τραγουδιού μέσα από το κανάλι του YouTube.

Πρόκειται για μια ''synthrock'' σύνθεση ενώ οι συντάκτες του μουσικού περιοδικού Rolling Stone, δε διστάζουν να συγκρίνουν το ύφος του τραγουδιού με κάποια από τα βασικά στοιχεία κλασικών συνθέσεων των Depeche Mode.

Στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού εμφανίζεται η χορεύτρια σύγχρονου χορού Kathryn McCormick καθώς και o φιναλίστ του So You Think You Can Dance, Will Wingfield. Κυκλοφόρησε στις 28 Απριλίου 2015 και φέρει την υπογραφή του Robert Hales, γνωστού μας από τη σκηνοθεσία βίντεο κλιπ καλλιτεχνών όπως η Avril Lavigne, ο Justin Timberlake, οι Nine Inch Nails, η Miley Cyrus, ο Gnarls Barkley, οι Imagine Dragons, οι Crowded House και αρκετών άλλων.

 

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το Dead Inside των Muse και το απολαμβάνουμε δυνατά.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker