kiss-logo
Now playingOOPS!... I DID IT AGAIN BRITNEY SPEARS
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Sia - Cheap Thrills

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το "Cheap Thrills" της Sia και το απολαμβάνουμε δυνατά
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

"Cheap Thrills" είναι ο τίτλος του νέου σινγκλ της Αυστραλής τραγουδοποιού Sia. Περιλαμβάνεται στο έβδομο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ της που έχει τίτλο Τhis is Acting και κυκλοφόρησε το 2016.

H σύνθεση ανήκει στους Sia και Greg Kurstin ενώ την παραγωγή του υπογράφει ο Greg Kurstin.

Πρόκειται για μια ποπ σύνθεση με στοιχεία ρέγγε μουσικής, ενώ μια επίσημη remix εκδοχή που κυκλοφόρησε λίγο αργότερα προς ψηφιακή αγορά, περιλαμβάνει φωνητικά από τον Τζαμαϊκανό τραγουδιστή Sean Paul.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το εν λόγω τραγούδι επρόκειτο αρχικά να περιλαμβάνεται στο πρόσφατο άλμπουμ της Rihanna, ''Αnti'' αλλά ερμηνεύτηκε τελικά από την ίδια τη συνθέτρια του καθώς η πρώτη το απέρριψε ως μη κατάλληλο.

Στη Μεγάλη Βρετανία το "Cheap Thrills" κατάφερε να φτάσει μέχρι τη δεύτερη θέση των UK Singles Chart, ενώ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού το συγκεκριμένο τραγούδι αποτέλεσε την πρώτη της No.1 επιτυχία στο Billboard Hot 100.

Η Sia Kate Isobelle Furler όπως είναι ολόκληρο το όνομα της τραγουδοποιού, γεννήθηκε στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας στις 18 Δεκεμβρίου 1975 και ξεκίνησε την καριέρα της στα μέσα της δεκαετίας του '90 ως μέλος του acid jazz συγκροτήματος ''Crisp''.

Ύστερα από τη διάλυση του σχήματος, η Sia κυκλοφόρησε το ντεμπούτο στούντιο άλμπουμ της από τη δισκογραφική Flavoured Records της Αυστραλίας και λίγο αργότερα μετακόμισε στο Λονδίνο όπου το 2000 υπέγραψε συμβόλαιο με τη θυγατρική της Sony, Dance-Pool Records.

Στο ενεργητικό της προσμετρά αρκετές συνθέσεις που έγιναν επιτυχίες, μερικές από τις οποίες έχουν κυκλοφορήσει με τη συνεργασία γνωστών καλλιτεχνών όπως οι Rihanna, David Guetta, Flo Rida και αρκετών άλλων.

Το 2014 η Sia αναγνωρίστηκε ως 97η πλουσιότερη γυναίκα της Αυστραλίας κάτω των 40 ετών, με περιουσία που ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας.

Με την κυκλοφορία του "Cheap Thrills," η Sia κατάφερε να γίνει η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης άνω των 40 ετών που κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή του Αμερικανικού Hot 100, από την εποχή που η Madonna κυκλοφόρησε το ''Music'' το 2000.

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το "Cheap Thrills" της Sia και το απολαμβάνουμε δυνατά.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker