kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Charlie Puth - See You Again (No RAP version)

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το ''See You Again'' (No RAP version) του Charlie Puth, και το απολαμβάνουμε δυνατά
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

O Charles Otto "Charlie" Puth, Jr. γεννήθηκε το 1991 και έγινε γνωστός ως συνθέτης και τραγουδιστής, αρχικά μέσα από τις αναρτήσεις του στο YouTube. Ο Charlie Puth έκανε αισθητή την παρουσία του στην ανεξάρτητη μουσική αγορά της Αμερικής μέσα από τις πρώτες του extended play ηχογραφήσεις με τίτλο ''The Otto Tunes'' του 2010 και ''Ego'' που κυκλοφόρησε το 2013.

Το 2015, την υπογραφή συμβολαίου με τη δισκογραφική Atlantic Records, ακολούθησε η κυκλοφορία του ντεμπούτο του CD Single, με τίτλο ''Marvin Gaye'' στο οποίο συμμετέχει η Meghan Trainor.

To εν λόγω τραγούδι έγινε μάλιστα δυο φορές πλατινένιο στην Αυστραλία ενώ κατάφερε να ανέβει και μέχρι τη θέση Νο.21 του Αμερικανικού Billboard Hot 100 chart.

To 2015, για τις ανάγκες του soundtrack της δημοφιλούς ταινίας Furious 7, ο Puth σε συνεργασία με τον μουσικό της ραπ Wiz Khalifa, ηχογραφούν τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα επιτυχία τους, με τίτλο "See You Again". Το τραγούδι αποτελεί φόρο τιμής στο νεαρό ηθοποιό Paul Walker που έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το Νοέμβριο του 2013 κατά τη διάρκεια γυρισμάτων.

Την παραγωγή του σινγκλ που κυκλοφόρησε στις 10 Μαρτίου του 2015, συνυπογράφουν οι DJ Frank E και Andrew Cedar.

To "See You Again" γνώρισε αμέσως παγκόσμια επιτυχία, μένοντας για 12 συνεχείς εβδομάδες στο US Billboard Hot 100, ενώ κατάφερε να μείνει στην κορυφή του UK Singles Chart για δυο εβδομάδες.

Πρόκειται για το σινγκλ που κατέχει το ρεκόρ στην πλατφόρμα Spotify, για τις περισσότερες αναμεταδόσεις ενώ έγινε Νο.1 χιτ σε αρκετές χώρες, μεταξύ των οποίων η Αυστραλία, η Αυστρία, ο Καναδάς, η Γερμανία, η Ιρλανδία, η Νέα Ζηλανδία και η Ελβετία.

Τον Οκτώβριο του 2015 το βίντεο κλιπ που οπτικοποιεί τη μουσική επιτυχία, κατάφερε να ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο views στην πλατφόρμα του YouTube. To μουσικό βίντεο είχε κυκλοφορήσει μόλις τον Απρίλιο του 2015, υπό τη σκηνοθετική επίβλεψη του Marc Klasfeld.

Το "See You Again" έχει επίσης προταθεί για τρία βραβεία Grammy στην 58η ετήσια τελετή απονομής καθώς ως ''Τραγούδι της Χρονιάς'' στην 73η τελετή των Golden Globe Awards.

 

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το ''See You Again'' (No RAP version) του Charlie Puth, και το απολαμβάνουμε δυνατά.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker