kiss-logo
Now playingHOW YOU REMIND ME NICKELBACK
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

LP - Lost On You

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το ''Lost On You'' της LP και το απολαμβάνουμε δυνατά
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

H Laura Pergolizzi είναι Αμερικανή ποπ/ροκ τραγουδίστρια και συνθέτης. Γεννήθηκε το 1982 και μεγάλωσε στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης. Το 2010 μετακόμισε στην πόλη του Λος Άντζελες.

Αρκετοί θεωρούν ότι οι μοναδικές φωνητικές δυνατότητες της LP όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα, μπορούν να συγκριθούν με τις ικανότητες σπουδαίων τραγουδοποιών όπως η Janis Joplin, η Joan Jett, η Chrissie Hynde και η Amy Lee των Evanescence.

Συνολικά έχει κυκλοφορήσει τρία άλμπουμ και ένα EP. Το πρώτο της άλμπουμ κυκλοφόρησε το 2004, έγινε όμως γνωστή το 2010 όταν υπέγραψε συμβόλαιο με την 2101 Records, την εταιρεία του RedOne που αποτελεί τη δισκογραφική στέγη καλλιτεχνών όπως οι: Lady Gaga, Nicki Minaj, Jennifer Lopez, Pitbull, Enrique Iglesias, Mariah Carey, Mylène Farmer, Inna, Marc Anthony και ο Rod Stewart μεταξύ άλλων. Έχει εμφανιστεί σε αρκετά γνωστά φεστιβάλ, μεταξύ των οποίων το SXSW, το Bonnaroo, το Lollapalooza και το Tropfest, καθώς επίσης στο Sonic Boom που γίνεται στο Tokyo αλλά και το Hyde Park του Λονδίνου.

Στο ενεργητικό της η LP έχει να παρουσιάσει ακόμα συνθέσεις για άλλους καταξιωμένους καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων η Rihanna, η Christina Aguilera και η Cher Lloyd.

Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία της αποτελεί μια ιδιαίτερη μπαλάντα που φέρει ερμηνευτικά την υπογραφή της Αμερικανής τραγουδοποιού. Το ''Lost On You'' αναμφισβήτητα είχε καθολική απήχηση, από την πρώτη κιόλας ακρόαση ενώ σε διάστημα ενός μηνός περίπου από την κυκλοφορία του κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή του Shazam.

Κυκλοφόρησε το 2016 ως το δεύτερο σινγκλ από το επερχόμενο τέταρτο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ της ερμηνεύτριας, σε συνεργασία με τον Αμερικανό συνθέτη και παραγωγό, Mike Del Rio.

Το συγκεκριμένο τραγούδι βρίσκεται αυτή την περίοδο στην πρώτη θέση του iTunes chart της Ελλάδας, ενώ κερδίζει airplay καταλαμβάνοντας ήδη μια θέση στο Top5 του International Airplay Chart.

 

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το ''Lost On You'' της LP και το απολαμβάνουμε δυνατά.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker