kiss-logo
Now playingHOUDINI DUA LIPA
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

X Ambassadors - Renegades

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το Renegades των X Ambassadors και το απολαμβάνουμε δυνατά
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Οι X Ambassadors τοποθετούνται μουσικά στο χώρο της εναλλακτικής ροκ. Το συγκρότημα που αποτελείται από τους αδελφούς Sam & Casey Harris στα φωνητικά και τα πλήκτρα αντίστοιχα, καθώς και τους Noah Feldshuh στην κιθάρα και Adam Levin στα τύμπανα, δημιουργήθηκε γύρω στο 2010 στη Νέα Υόρκη αρχικά με το όνομα ''Ambassadors''.

Τα τρία από τα μέλη του συγκροτήματος (Sam Harris, Casey Harris και Noah Feldshuh), υπήρξαν συμμαθητές στο νηπιαγωγείο, ενώ με το τέταρτο μέλος, τον Aden Levin, συναντήθηκαν αργότερα στο κολέγιο.

Η ευαισθησία των X Ambassadors απέναντι στα προβλήματα των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν κινητικά και άλλα προβλήματα υγείας, έγινε γνωστή από την πρώτη στιγμή που το συγκρότημα έδωσε το στίγμα του. Ο Casey Harris, αδελφός του τραγουδιστή, είναι τυφλός εκ γενετής.

Ένας από τους θερμότερους υποστηρικτές και συνεργάτες του συγκροτήματος είναι ο Dan Reynolds, frontman των Imagine Dragons που θεωρείται ως μεσολαβητής στην υπογραφή του συμβολαίου των X Ambassadors με τη δισκογραφική εταιρεία Interscope.

Το ντεμπούτο του συγκροτήματος στη δισκογραφία με full album έγινε τον Ιούνιο του 2015, με την κυκλοφορία του ''VHS'' που κυκλοφόρησε σε μορφή βινυλίου και CD.

Το τραγούδι με τίτλο ''Renegades'' ξεχώρισε μέσα από το εν λόγω άλμπουμ, και κυκλοφόρησε στις 3 Μαρτίου 2015 ως το δεύτερο κατά σειρά σινγκλ.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα επιτυχία του συγκροτήματος. Το τραγούδι συνδέθηκε με τη διαφημιστική καμπάνια του ομώνυμου μοντέλου αυτοκινήτου της Jeep, ενώ το τραγούδι ακούγεται επίσης στο δεύτερο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς The Flash.

Το βίντεο κλιπ του συγκροτήματος είναι από τα πιο συγκινητικά και συναισθηματικά φορτισμένα, παρουσιάζοντας εικόνες από την καθημερινότητα αθλητών και άλλων ανθρώπων με κινητικά προβλήματα. Τα γυρίσματα του κλιπ έγιναν στη γενέτειρα πόλη του συγκροτήματος.

Στις σημαντικότερες μουσικές επιρροές τους, τα μέλη του συγκροτήματος αναφέρουν τους Incubus και τους Red Hot Chili Peppers.

 

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το Renegades των X Ambassadors και το απολαμβάνουμε δυνατά.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker