kiss-logo
Now playingWHEREVER YOU WILL GO CALLING
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Adele - When We Were Young

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το "When We Were Young" της Adele και το απολαμβάνουμε δυνατά
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Πρωτογνωρίσαμε την Adele με το μελωδικό, εύθραυστο “Chasinng Pavements” που βρισκόταν στο διπλά πλατινένιο album “19” και έφτασε στην κορυφή των UK Charts, κάνοντάς την πρωταγωνίστρια των βραβείων Grammy, καθώς κέρδισε δυο βραβεία, για “Best Female Pop Performance” και “Best New Artist” σε ηλικία 20 ετών! 

Tο άλμπουμ της Adele "21" (τίτλος που αντικατόπτριζε την ηλικία της) χρειάστηκε μόλις τρεις ημέρες για να γίνει πλατινένιο στη Μεγάλη Βρετανία σημειώνοντας πωλήσεις άνω των 300.000 αντιτύπων, ενώ το άλμπουμ με τίτλο "21" χρειάστηκε μόλις τρεις ημέρες για να γίνει πλατινένιο. Με την κυκλοφορία αυτή, η ερμηνεύτρια αν και εικοσιενός μόνο ετών είχε ήδη χαρακτηριστεί ως μια από τις σπουδαιότερες τραγουδίστριες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μιλώντας για τις επιρροές της η Adele, ανέφερε σε παλαιότερη της συνέντευξη, τους: Mary J Blige, Kanye West, Elbow, Alanis Morissette, Tom Waits και Sinead O'Connor.

Στις 22 Ιανουαρίου 2016, κυκλοφορεί από την ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία XL Recordings, το σινγκλ "When We Were Young". Στην ίδια εταιρεία κυκλοφορούν ακόμα καλλιτέχνες όπως οι: Prodigy, Beck, Radiohead, White Stripes, Sigur Rós, Peaches και αρκετοί άλλοι.

Πρόκειται για το δεύτερο σινγκλ που ξεχώρισε μέσα από το ''25'', το τρίτο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ της βραβευμένης τραγουδίστριας. Τη σύνθεση υπογράφει η Adele σε συνεργασία με τον Tobias Jesso Jr., ενώ η παραγωγή ανήκει στην Ariel Rechtshaid. 150.000 ήταν οι ψηφιακές αγορές του "When We Were Young", ενώ έγινε Top10 επιτυχία στα chart πολλών χωρών, μεταξύ των οποίων οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Βέλγιο, ο Καναδάς, η Φινλανδία, η Πορτογαλία και η Σκωτία.

Η ίδια η Adele δήλωσε σε μια συνέντευξή της στο BBC Radio 1, ότι η συγκεκριμένη σύνθεση αποτελεί την αγαπημένη της επιλογή από το άλμπουμ 25.

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το "When We Were Young" της Adele και το απολαμβάνουμε δυνατά.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker