kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Coldplay - Adventure of a Lifetime

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το "Adventure of a Lifetime" των Coldplay και το απολαμβάνουμε δυνατά.
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Coldplay δημιουργήθηκαν το 1998 στην πρωτεύουσα της Μεγάλης Βρετανίας. Έγιναν ευρύτερα γνωστοί με την κυκλοφορία του single τους ''Yellow'', και δυο χρόνια αργότερα ακολούθησε το πρώτο τους ολοκληρωμένο άλμπουμ με τίτλο ''Parachutes'', το οποίο ήταν υποψήφιο για βραβείο Mercury.

Στις 4 Δεκεμβρίου 2015, το συγκρότημα κυκλοφόρησε με επιτυχία το έβδομο στούντιο άλμπουμ του, με τίτλο ''A Head Full of Dreams''. Η εν λόγω κυκλοφορία κατά γενική ομολογία σηματοδοτεί μια σχετική αλλαγή στο μουσικό ύφος του συγκροτήματος. Το άλμπουμ κυκλοφόρησε από την Parlophone και την Atlantic Records, και κατάφερε να φτάσει στην κορυφή του βρετανικού chart, καθώς και τη δεύτερη θέση των αντίστοιχων chart σε Αμερική, Αυστραλία, Καναδά, Ολλανδία και Ιταλία. Το 2016, προτάθηκε μάλιστα για τη θέση του καλύτερου άλμπουμ της χρονιάς στα Brit Awards, ενώ οι Coldplay βραβεύτηκαν ως καλύτερο βρετανικό συγκρότημα.

Το "Adventure of a Lifetime" που περιλαμβάνεται στο συγκεκριμένο άλμπουμ, κυκλοφόρησε επίσης ως το πρώτο σινγκλ που ξεχώρισε, στις 6 Νοεμβρίου 2015.

κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να διακριθεί στα βρετανικά Singles Chart, κατακτώντας την έβδομη θέση και μια θέση στη δεκάδα των Top10 επιτυχιών του βρετανικού συγκροτήματος.

Για την παραγωγή του video clip του τραγουδιού, χρειάστηκαν έξι μήνες εντατικής εργασίας. Η σκηνοθεσία ανήκει στον φίλο και συνεργάτη του συγκροτήματος, Mat Whitecross.

Όπως αποκάλυψε πρώτα με άρθρο της η Guardian, τα γυρίσματα του βίντεο έγιναν στα υπερσύγχρονα Imaginarium Studios, εκεί όπου γυρίστηκαν σπουδαίες ταινίες επιστημονικής φαντασίας όπως οι ταινίες: Planet of the Apes, Avengers: Age of Ultron και Star Wars: The Force Awakens.

Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού κυκλοφόρησε στις 27 Νοεμβρίου 2015 και μέσα σε μερικούς μήνες σημείωσε views της τάξης των 140 εκατομμυρίων περίπου.
 

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το "Adventure of a Lifetime" των Coldplay και το απολαμβάνουμε δυνατά.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker