kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Charlie Puth feat. Meghan Trainor: Marvin Gaye

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το ''Marvin Gaye'' των Charlie Puth feat. Meghan Trainor, και το απολαμβάνουμε δυνατά
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

O Charlie Puth γεννήθηκε το 1991 και είναι γνωστός συνθέτης, τραγουδιστής και παραγωγός. Μια διασκευή στο ''Someone Like You'' της Αdele, του χάρισε μια εμφάνιση στην εκπομπή της Ellen DeGeneres που οδήγησε στην υπογραφή συμβολαίου με τη δισκογραφική εταιρεία της παρουσιάστριας, eleveneleven.

Αργότερα η δουλειά του Puth έγινε ευρύτερα γνωστή, μέσα από την πλατφόρμα του YouTube και χάρη στη συνεργασία του με τον Wiz Khalifa για την κυκλοφορία του ''See You Again'', που έγινε σύντομα νούμερο ένα επιτυχία σε 26 χώρες.

H Meghan Elizabeth Trainor γεννήθηκε το 1993 στο Nantucket της Μασαχουσέτης. Στην ηλικία των 15 είχε ήδη κυκλοφορήσει τρεις ανεξάρτητες παραγωγές, ενώ το 2011 υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο με τη δισκογραφική Big Yellow Dog.

Το 2015 η Trainor κυκλοφόρησε το πρώτο προσωπικό της άλμπουμ από την Epic Records. Τέσσερις ήταν οι επιτυχίες που ξεχώρισαν μέσα από το συγκεκριμένο άλμπουμ, που χαρακτηρίστηκε μάλιστα πλατινένιο αφού κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή του Billboard 200 chart.

Στις 10 Φεβρουαρίου 2015, ο Charlie Puth κυκλοφόρησε το σινγκλ "Marvin Gaye" σε διανομή της Atlantic Records. Το ντουέτο συνυπογράφει η Julie Frost και περιλαμβάνει τη συμμετοχή της Meghan Trainor στα φωνητικά.

Ο Puth δήλωσε σε συνέντευξή του, ότι συνέλαβε τη βασική ιδέα του τραγουδιού σε ένα καφέ του Χόλιγουντ, ενώ όπως συμπλήρωσε, η Trainor ηχογράφησε τα φωνητικά σε μια μόνο εγγραφή. Στη σύνθεση του Puth είναι αναγνωρίσιμη φυσικά η βασική μπασογραμμή από το κλασικό "Stand by Me" του Ben E. Κing.

Το τραγούδι γνώρισε αμέσως επιτυχία στην Αυστρία, τον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ κατέλαβε την πρώτη θέση στο Top10 της Μεγάλης Βρετανίας, της Ιρλανδίας, της Γαλλίας και της Νέας Ζηλανδίας. Έγινε επίσης πλατινένιο στη Νέα Ζηλανδία και διπλά πλατινένιο στην Αυστραλία.

Το μουσικό βίντεο που συνοδεύει τη σύνθεση κυκλοφόρησε την 1η Απριλίου 2015, ενώ τη σκηνοθεσία του υπογράφει ο Marc Klasfeld, γνωστός μας από τις συνεργασίες του με καλλιτέχνες και συγκροτήματα όπως οι Katy Perry, Jay-Z, Red Hot Chili Peppers, Britney Spears, Michael Bublé, Avril Lavigne, Aerosmith και πολλοί άλλοι.

 

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το ''Marvin Gaye'' των Charlie Puth feat. Meghan Trainor, και το απολαμβάνουμε δυνατά.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker