kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Kygo feat. Conrad – Firestone

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το ''Firestone'' από τον Kygo feat. Conrad και το απολαμβάνουμε δυνατά.
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

O Kyrre Gørvell-Dahll είναι Νορβηγός DJ και παραγωγός μουσικής. Γεννήθηκε το 1991 και έγινε ευρύτερα γνωστός με το καλλιτεχνικό όνομα Kygo.

Ο Kygo, άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα πιάνου στην ηλικία των έξι ετών.

Έγινε γνωστός χάρη σε μια remix εκδοχή πάνω στη σύνθεση "I See Fire" του Ed Sheeran, ένα τραγούδι που ακούστηκε περίπου 33 εκατομμύρια φορές στο SoundCloud και 50 εκατομμύρια φορές μέσα από το κανάλι του YouTube.

Ο Kygo, γνώρισε παγκόσμια αναγνώριση, καταγράφοντας στο ενεργητικό του περισσότερες από 200 εκατομμύρια προβολές για τη μουσική του, συνολικά στο SoundCloud και το YouTube.

Την 1η Δεκεμβρίου 2014, κυκλοφόρησε το δεύτερο σινγκλ του DJ και παραγωγού, με τίτλο ''Firestone'', ένα τραγούδι που χαρακτηρίζεται από τα φωνητικά του Conrad Sewell.

Τον Αύγουστο του 2015, ο Kygo εμφανίστηκε ως headliner act στο Lollapalooza στο Σικάγο, ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ στον κόσμο.

Από τον Σεπτέμβριο του 2015, το "Firestone" προσμετρά περισσότερες από 100 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και 275 εκατομμύρια streaming στην πλατφόρμα του Spotify.

O Conrad Ignatius Mario Maximilian Sewell είναι τραγουδιστής-τραγουδοποιός από το Brisbane της Αυστραλίας.

Ο Sewell, έχει εμφανιστεί ως support act στην περιοδεία του Ed Sheeran, αλλά και των Maroon 5, ενώ έχει συνεργαστεί με κορυφαία συγκροτήματα και καλλιτέχνες της μουσικής βιομηχανίας, όπως οι Coldplay, Christina Aguilera, Joss Stone, Train, One Direction και με αρκετούς άλλους.

Το βίντεο κλιπ του "Firestone" κυκλοφόρησε στο επίσημο κανάλι του Kygo του στις 9 Μαρτίου 2015. Τα γυρίσματα του έγιναν στο Λος Άντζελες με πρωταγωνίστρια την Rachel Echelberger, γνωστή από το Αμερικανικό Next Top Model.

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το ''Firestone'' από τον Kygo feat. Conrad και το απολαμβάνουμε δυνατά.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker