kiss-logo
Now playingBABY ONE MORE TIME BRITNEY SPEARS
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Adele – Hello.

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το ''Hello'' της Αdele και το απολαμβάνουμε δυνατά!
Text Size:
  • A
  • A
  • A

To 2007 η Adele Laurie Blue Adkins, υπέγραφε ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την XL Recordings χάρη σε μια demo ηχογράφηση που κάποιος φίλος ανέβασε στον ιστότοπο Myspace για λογαριασμό της.

Ένα χρόνο αργότερα η Adele ήταν ήδη γνωστή και απολάμβανε τις εξαιρετικές κριτικές στο ντεμπούτο της άλμπουμ με τίτλο τον αριθμό ''19'', που αντιστοιχούσε στην ηλικία της. Το άλμπουμ αυτό έγινε τέσσερις φορές πλατινένιο στη Μεγάλη Βρετανία και δυο φορές στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στις 23 Οκτωβρίου 2015, η XL Recordings κυκλοφόρησε το νέο single της Adele, με τίτλο "Hello". Πρόκειται για το τραγούδι που επιλέχθηκε από τη δισκογραφική ως προπομπός του επερχόμενου τρίτου στούντιο άλμπουμ της, με τίτλο ''25''. Τη νέα σύνθεση υπογράφουν η Adele και ο παραγωγός της, Greg Kurstin. H φόρμα του τραγουδιού ακολουθεί πιστά το γνωστό ύφος της ερμηνεύτριας, περιλαμβάνοντας στοιχεία soul μουσικής σε νοσταλγικό, λυρικό τόνο.

Το ''Ηello'' κέρδισε αμέσως διεθνή εμπορική επιτυχία, αφού κατάφερε να φτάσει στην κορυφή του Top10 σε 26 χώρες. Η Adele με την πρόσφατη επιτυχία της κατάφερε δε, να κατακτήσει το ρεκόρ της πρώτης κυκλοφορίας που ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο σε ψηφιακές πωλήσεις σε μια εβδομάδα.

 

Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού γυρίστηκε σε μια φάρμα στο Κεμπέκ υπό την καθοδήγηση και την υπογραφή του Καναδού σκηνοθέτη και ηθοποιού Xavier Dolan.

Η Adele με το βίντεο του νέου της τραγουδιού, κατάφερε να συγκεντρώσει 27,7 εκατομμύρια views σε διάστημα 24 ωρών, δημιουργώντας έτσι ένα νέο ρεκόρ, αφού το κλιπ της ξεπέρασε τις 100 εκατομμύρια προβολές σε διάστημα πέντε ημερών στην πλατφόρμα προβολής Vevo.

Κατά μέσο όρο, το τραγούδι της Adele είχε ένα εκατομμύριο views ανά ώρα, στις δυο πρώτες μέρες κυκλοφορίας του στο YouTube.

To ''Hello'' είναι επίσης το πρώτο βίντεο κλιπ που γυρίστηκε με το σύστημα IMAX, μια τεχνολογία που παρέχει τη δυνατότητα καταγραφής και προβολής σε πολύ μεγαλύτερο μέγεθος και ανάλυση εικόνας, σε σχέση με τις συμβατικές ταινίες.

 

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το ''Hello'' της Αdele και το απολαμβάνουμε δυνατά!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker