kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Mark Ronson feat. Miley Cyrus - Nothing Breaks Like A Heart

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Nothing Breaks Like a Heart» των Mark Ronson & Miley Cyrus και το απολαμβάνουμε δυνατά
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Mark Ronson είναι ένας, κατά κοινή ομολογία, πολύ ταλαντούχος και βραβευμένος συνθέτης, DJ και παραγωγός μουσικής, στο ενεργητικό του οποίου περιλαμβάνονται σημαντικές συνεργασίες με κορυφαίους καλλιτέχνες και αμέτρητες βραβεύσεις, μεταξύ των οποίων επτά Γκράμι, ένα Όσκαρ, μια Χρυσή Σφαίρα και άλλες.

Η Miley Cyrus, που ξεκίνησε την καριέρα της στη βιομηχανία του θεάματος ως αστέρας της τηλεόρασης του Disney Channel, κατάφερε να μεταπηδήσει και να εδραιωθεί στη μουσική βιομηχανία, έχοντας πουλήσει συνολικά περισσότερα από 75 εκατομμύρια άλμπουμ.

Το «Nothing Breaks Like a Heart» αποτελεί αποτέλεσμα συνεργασίας των δυο διάσημων μουσικών. Το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 29 Νοεμβρίου 2018, ως το πρώτο σινγκλ από το πέμπτο στούντιο άλμπουμ του Ronson, που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2019 με τίτλο «Late Night Feelings».

Ο Ronson και η Cyrus έγραψαν το τραγούδι από κοινού στις αρχές Μαΐου 2018, σύμφωνα με ανακοινώσεις τους στα social media, ενώ ο τίτλος του τραγουδιού αποκαλύφθηκε αρκετά αργότερα μέσα από την εκπομπή του BBC, The Graham Norton Show.

Η επίσημη παρουσίαση του σινγκλ έγινε από την ίδια εκπομπή στις 7 Δεκεμβρίου 2018, ενώ οι δυο συντελεστές εμφανίστηκαν μια εβδομάδα αργότερα στην πολύ γνωστή τηλεοπτική εκπομπή Saturday Night Live αλλά και στα τέλη του επόμενου μήνα στο δημοφιλές The Ellen DeGeneres Show.

Το σινγκλ ξεχώρισε και κατάφερε σχετικά σύντομα να φτάσει μέχρι το Νο.2 των UK Singles Chart αλλά και το Νο.43 αντίστοιχα στο US Billboard Hot 100.

Το βίντεο κλιπ του «Nothing Breaks Like a Heart» παρουσίασε η Cyrus για πρώτη φορά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter και στο Instagram, στις 26 Νοεμβρίου 2018.

Τα γυρίσματα έγιναν τον Οκτώβριο του 2018 στο Κίεβο και σε άλλες περιοχές της Ουκρανίας, με τις περισσότερες σκηνές να έχουν κινηματογραφηθεί στην περίφημη γέφυρα New Darnytskyi.

Η επίσημη πρώτη προβολή του βίντεο έγινε στις 29 Νοεμβρίου μέσω του YouTube Channel, ενώ το τραγούδι δεν ήταν διαθέσιμο από την ψηφιακή πλατφόρμα πριν από την κυκλοφορία του βίντεο.

 

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Nothing Breaks Like a Heart» των Mark Ronson & Miley Cyrus και το απολαμβάνουμε δυνατά!

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker