kiss-logo
Now playingLOVE DON'T COST A THING (sw KISS FM) JENNIFER LOPEZ
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Kazka - Cry

Στον 92,9 Κiss επιλέγουμε το «Cry» των Kazka και το ακούμε δυνατά...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Οι Kazka είναι ένα νέο συγκρότημα που τραγουδάει στα Ουκρανικά και παίζει pop μουσική με στοιχεία electro folk. Οι ίδιοι δηλώνουν «Δεν φοβόμαστε να είμαστε διαφορετικοί διότι πιστεύουμε ότι όλοι μας είμαστε όμορφοι λόγω της μοναδικότητάς μας. Το μόνο πράγμα που θέλουμε είναι να πιστεύετε στον εαυτό σας, να έχετε πάθος για τους στόχους σας και απλά… προσπαθήστε το! Ξέρουμε ότι θαύματα γίνονται. Γιατί στην τελική, οι Kazka είναι ένα όνειρο, το οποίο έγινε πραγματικότητα».

Οι Kazka αποτελούνται από την Sasha, τον Dima και τον Nikita. Η Sasha είναι το κορίτσι του συγκροτήματος και έχει μια μοναδική φωνή. Εκπαιδεύεται στην δικηγορία αλλά της αρέσει πολύ να τραγουδάει. Για πολλά χρόνια ακολούθησε το όνειρό της το οποίο έγινε πραγματικότητα. Ο Dima παίζει πνευστά και folk όργανα ενώ από μικρός ακολούθησε το πάθος του. Ο Nikita είναι ο κυβερνήτης του πλοίου που ονομάζεται Kazka.

Στη σχετικά σύντομη διαδρομή του, το συγκρότημα έχει να επιδείξει αρκετά επιτεύγματα και διακρίσεις, μεταξύ των οποίων το βραβείο «Discovery of the Year» στα Yuna και στα Golden Firebird Awards, ενώ η επιτυχία τους «Karma» έχει καταφέρει να γίνει Νο.1 στο iTunes Chart.

To ομώνυμο και ντεμπούτο άλμπουμ, λειτούργησε για τα μέλη του συγκροτήματος ως εισιτήριο σε μια συναρπαστική ταινία αγάπης. Σύμφωνα με την περιγραφή των μελών, κάθε τραγούδι είναι μια πραγματική ιστορία, ειλικρινής και γοητευτική. Κάθε ιστορία περιλαμβάνει αληθινά συναισθήματα, αφού όπως δηλώνουν: «Οι Kazka δεν φοβούνται να μιλήσουν για αληθινά, επώδυνα και κρυμμένα πράγματα».

Αρκετοί αναφέρονται ήδη στους Kazka ως ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Το σινγκλ τους «Cry» ή αλλιώς «Plakala», με αναφορές στη γυναικεία κακοποίηση έχει κατακτήσει μια από τις κορυφαίες θέσεις στα chart και έχει καταφέρει να μπει στο World Top100, ενώ το βίντεο κλιπ του τραγουδιού έχει ξεπεράσει τις 250 εκατομμύρια προβολές στην πλατφόρμα του YouTube.

Την παραγωγή του κομματιού υπογράφουν οι Ignatchenko Andrii και Yermolaiev Serhii, ενώ τους στίχους στην αγγλόφωνη εκτέλεση έγραψε η Laura White. Το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 27 Απριλίου 2018 από την Panik Records.

 

Στον 92,9 Κiss επιλέγουμε το «Cry» των Kazka και το ακούμε δυνατά!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker