kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Imagine Dragons - Thunder

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Thunder» των Imagine Dragons και το απολαμβάνουμε δυνατά...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Thunder» είναι ο τίτλος του σινγκλ των Αμερικανών εκπροσώπων της σύγχρονης pop rock σκηνής, Imagine Dragons.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 27 Απριλίου 2017, από την Interscope Records και τη δισκογραφική εταιρία Kidinakorner.

Πρόκειται για το δεύτερο σινγκλ που ξεχώρισε μέσα από το τρίτο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ τους, «Evolve» του 2017. Το άλμπουμ κατάφερε να γίνει Top 5 επιτυχία σε αρκετές χώρες, ενώ συνολικά, το συγκρότημα από το Λας Βέγκας έχει πουλήσει μέχρι σήμερα περισσότερα από 12 εκατομμύρια αντίτυπα άλμπουμ και 35 εκατομμύρια σινγκλ.

Τους Imagine Dragons, αποτελούν οι Dan Reynolds, Wayne Sermon, Ben McKee και Daniel Platzman. Το συγκρότημα του Reynolds και της παρέας του, δείχνει να τα έχει καταφέρει πολύ καλά μέχρι σήμερα, αφού έχουν καταφέρει να κερδίσουν τρία American Music Awards, εννέα Billboard Music, ένα βραβείο Grammy, ένα MTV Video Music και ένα World Music Award.

Τη σύνθεση του «Thunder» υπογράφουν τα τέσσερα μέλη του συγκροτήματος, σε συνεργασία με τους παραγωγούς Alexander Grant και Jayson DeZuzio.

Το «Thunder» κατάφερε να φτάσει μέχρι την τέταρτη θέση του US Billboard Hot 100 και αποτέλεσε το τέταρτο Top 10 σινγκλ των Αμερικανών. Συνολικά το τραγούδι κατάφερε να γίνει Top 10 επιτυχία σε αρκετές χώρες, μεταξύ των οποίων η Αυστραλία, η Αυστρία, το Βέλγιο, ο Καναδάς, η Γερμανία, η Ιταλία, η Νέα Ζηλανδία, η Πολωνία, η Σλοβενία, η Σουηδία και η Ελβετία, ενώ κατάφερε επίσης να ενταχθεί στο Top 20 chart της Φιλανδίας, της Γαλλίας, της Ιρλανδίας, του Λιβάνου, του Μεξικού, της Νορβηγίας, της Πορτογαλίας και της Μεγάλης Βρετανίας.

Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού κυκλοφόρησε στο επίσημο κανάλι του YouTube των Dragons, στις 2 Μαΐου 2017. Τα γυρίσματα έγιναν στο Ντουμπάι, ενώ το βίντεο κινηματογραφήθηκε σε ασπρόμαυρο φιλμ. Μέχρι σήμερα, είναι το πιο αγαπητό από τα βίντεο του συγκροτήματος, καθώς έχει ξεπεράσει τα 6,6 εκατομμύρια like και τις 1,6 δισεκατομμύρια προβολές.

Το «Thunder» είναι επίσης το ένατο κατά σειρά τραγούδι με τις περισσότερες φυσικές πωλήσεις σινγκλ στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών για το 2017, έχοντας καταγράψει πωλήσεις άνω των 1,2 εκατομμυρίων αντιτύπων.
 

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Thunder» των Imagine Dragons και το απολαμβάνουμε δυνατά.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker