kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Tom Odell - Another Love.

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το "Another Love" του Tom Odell, και το απολαμβάνουμε δυνατά!
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

O Thomas Peter Odell έγινε ευρύτερα γνωστός (ως Tom Odell) με την κυκλοφορία του ντεμπούτο του extended play με τίτλο ''Songs from Another Love'' το 2012, καθώς και το πρώτο στούντιο άλμπουμ του, που ακολούθησε ένα χρόνο αργότερα με τίτλο: Long Way Down.

Στις μουσικές επιρροές του αναφέρει κυρίως τον Elton John και ιδιαίτερα το ''Goodbye Yellow Brick Road'', ένα άλμπουμ που κυκλοφόρησε το 1973 και ξεπέρασε τα 30 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις ανά τον κόσμο.

Στον κατάλογο άλλων καλλιτεχνών που διαμόρφωσαν το μουσικό του ύφος, συγκαταλέγονται επίσης οι: David Bowie, Jeff Buckley, Bod Dylan, Leonard Cohen, Tom Waits, Bruce Springsteen, Billy Joel και αρκετοί άλλοι.

Το τραγούδι "Another Love" ξεχώρισε ήδη όταν κυκλοφόρησε το 2012, γνώρισε όμως μεγαλύτερη επιτυχία όντας το τρίτο single που διακρίθηκε μέσα από το άλμπουμ Long Way Down. Η συγκεκριμένη σύνθεση, ντύνει μουσικά ένα από τα επεισόδια του 6ου κύκλου της σειράς ''The Vampire Diaries'', και αποτελεί το πρώτο Τοp10 hit του καλλιτέχνη στη Μεγάλη Βρετανία.

Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2012 με πρωταγωνιστές τον ίδιο τον καλλιτέχνη καθώς και την ηθοποιό Sarah Navratil.

Τον Ιούλιο του 2013, ο Odell επρόκειτο να εμφανιστεί ως support act στη συναυλία των Rolling Stones στο Hyde Park του Λονδίνου, αναγκάστηκε όμως να ακυρώσει την εμφάνιση του, λόγω ασθενείας.
 

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το "Another Love" του Tom Odell, και το απολαμβάνουμε δυνατά!

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker