kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Cecilia Krull: My Life Is Going On

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «My Life Is Going On» της Cecilia Krull και το απολαμβάνουμε δυνατά
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Γεννημένη τον Ιούνιο του 1986 στη Μαδρίτη, η Cecilia Krull López κατάφερε να διακριθεί και να γίνει διάσημη μέσα από την ερμηνεία της σε ένα από τα πιο γνωστά σύγχρονα τραγούδια.

Πρόκειται για το «My Life Is Going On», που επενδύει ηχητικά την τηλεοπτική σειρά La Casa de Papel, η οποία προβάλλεται αποκλειστικά από το συνδρομητικό κανάλι Netflix.

Η ερμηνεύτρια της επιτυχίας προέρχεται από μια απόλυτα μουσική οικογένεια, καθώς ο πατέρας της ήταν πιανίστας, ενώ ο παππούς της έπαιζε ακορντεόν και ο θείος της κιθάρα.

Στις μουσικές καταβολές της αναφέρει τη τζαζ και την κλασική, εκτός από την πιο σύγχρονη, χορευτική ποπ, soul και R&B. Στους αγαπημένους της καλλιτέχνες συγκαταλέγει τον Stevie Wonder και την Erykah Badu.

Για τη Cecilia όλα ξεκίνησαν από την ηλικία των επτά ετών, όταν άρχισε να εργάζεται σε παιδικές ταινίες και άλλες παραγωγές της Disney.

Συνέχισε να εργάζεται μέχρι την ηλικία των 14, κάνοντας ηχογραφήσεις για την πολυεθνική εταιρία παραγωγής, ντουμπλάροντας τη φωνή ηθοποιών σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Στην ηλικία των 12 άλλωστε, η Cecilia είχε εμφανιστεί ήδη σε ένα από τα τηλεοπτικά προγράμματα της ισπανικής τηλεόρασης.

Τη σύνθεση του «My Life Is Going On» υπογράφει ο Manel Santisteban, με τον οποίο η τραγουδίστρια έχει συνεργαστεί αρκετές φορές στο παρελθόν, για τις ταινίες «Três Metros Sobre o Céu», «Fuga de Cérebros» και για τις τηλεοπτικές σειρές «Vis a Vis» και «El Accidente».

Το «My Life Is Going On» είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά μουσικά θέματα της χρονιάς και βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις του Shazam chart σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Έχει ήδη συμπληρώσει 52 εβδομάδες παρουσίας σε έξι συνολικά, διαφορετικά chart, ενώ το βίντεο κλιπ του τραγουδιού, που περιλαμβάνει σκηνές από τη δημοφιλέστατη τηλεοπτική σειρά, γνωρίζει επίσης ιδιαίτερη επιτυχία και έχει ξεπεράσει μέχρι σήμερα τις 38 εκατομμύρια προβολές στην πλατφόρμα του YouTube.

 

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «My Life Is Going On» της Cecilia Krull και το απολαμβάνουμε δυνατά!

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker