kiss-logo
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Zayn feat Sia: Dusk Till Dawn

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Dusk Till Dawn» των Zayn feat Sia και το απολαμβάνουμε δυνατά...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Dusk Till Dawn» είναι ο τίτλος της επιτυχίας του Βρετανού τραγουδιστή Zayn. Για την ηχογράφηση του τραγουδιού, συμμετέχει στα φωνητικά η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός από την Αυστραλία, Sia.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 7 Σεπτεμβρίου 2017, αρχικά ως το πρώτο σινγκλ από το επερχόμενο δεύτερο στούντιο άλμπουμ του καλλιτέχνη.

Ο Zain Javadd Malik, όπως είναι το αληθινό όνομα του Zayn, έχει γεννηθεί στο Bradford του West Yorkshire το 1993 και κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του στον χώρο της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας ξεκινώντας από μια οντισιόν στο talent show, The X Factor το 2010. Ύστερα από αυτό, ο Malik απόλαυσε την τεράστια επιτυχία ως μέλος του συγκροτήματος One Direction. Ο Malik αποχώρησε από το συγκρότημα τον Μάρτιο του 2015 και υπέγραψε προσωπικό συμβόλαιο με την πολυεθνική εταιρία RCA Records.

Το «Dusk Till Dawn» γνώρισε μεγάλη επιτυχία και έφτασε μέχρι την κορυφή των chart σε επτά χώρες συνολικά, ενώ έγινε Top10 hit σε περισσότερες από 12 χώρες, μεταξύ των οποίων η Αυστραλία, ο Καναδάς, η Γαλλία, η Γερμανία και άλλες. Επίσης, το σινγκλ ντύνει ηχητικά το επίσημο τρέιλερ της ΤΑΙΝΙΑΣ «The Mountain Between Us».

Την παραγωγή του σινγκλ υπογράφει ο Greg Kurstin, ο οποίος βραβεύτηκε στα Grammy Awards 2018 ως παραγωγός της χρονιάς, για τη συνεργασία του με τον Zayn και άλλους καλλιτέχνες όπως οι Foo Fighters, o Beck o Kendrick Lamar και ο Liam Gallagher. O Kurstin είχε βραβευτεί και το 2017 ως καλύτερος παραγωγός για την εξαιρετική δουλειά του στο άλμπουμ «25» της Adele.

Στις 7 Σεπτεμβρίου 2017 κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ του «Dusk Till Dawn», υπό την σκηνοθεσία του Marc Webb. Αποτελεί το πρώτο βίντεο που σκηνοθέτησε ο Webb ύστερα από αποχή επτά χρόνων και αξίζει να σημειώσουμε ότι κατάφερε να έχει περισσότερες από 9,77 εκατομμύρια προβολές μόνο στο διάστημα της πρώτης ημέρας κυκλοφορίας.

 

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «Dusk Till Dawn» των Zayn feat Sia και το απολαμβάνουμε δυνατά.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker