kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Pink - What About Us

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «What About Us» της Pink και το απολαμβάνουμε δυνατά
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«What About Us» είναι ο τίτλος της νέας επιτυχίας της Pink.

Τη σύνθεση του κομματιού υπογράφει η Pink σε συνεργασία με τους Steve Mac και Johnny McDaid, ενώ η παραγωγή του ανήκει στον Mac, τον συνθέτη και παραγωγό από τη Μεγάλη Βρετανία που μεταξύ άλλων έχει συνδέσει το όνομά του με καλλιτέχνες όπως η Shakira, οι One Direction, η Kelly Clarkson, η Leona Lewis, η Rita Ora, ο James Blunt και πολλοί άλλοι.

Κυκλοφόρησε στις 10 Αυγούστου 2017 από την RCA Records και αποτελεί το πρώτο σινγκλ που ξεχώρισε μέσα από τo έβδομο στούντιο άλμπουμ της Pink με τίτλο «Beautiful Trauma».

Το άλμπουμ κυκλοφόρησε στις 13 Οκτωβρίου 2017 επίσης από τη δισκογραφική RCA Records.

Με την κυκλοφορία του, το «What About Us»", κατάφερε να φτάσει στην κορυφή των chart σε αρκετές χώρες, μεταξύ των οποίων η Αυστραλία, η Λετονία, η Λιθουανία, το Λουξεμβούργο, το Μεξικό, η Ολλανδία, η Πολωνία, η Σλοβακία, η Ελβετία, ο Λίβανος και αρκετές άλλες, ενώ έγινε Τop 10 επιτυχία στην Αυστρία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Πορτογαλία και άλλες χώρες.

Τον Ιούλιο του 2017, η Pink είχε υπαινιχθεί την επερχόμενη κυκλοφορία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Tweeter, δηλώνοντας ότι την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν τα γυρίσματα ενός νέου βίντεο, ενώ μια μέρα αργότερα αποκάλυψε τον τίτλο και την ημερομηνία κυκλοφορίας του σινγκλ.

Στις 11 και στις 12 Αυγούστου 2017, η Pink ερμήνευσε ζωντανά το «What About Us» για πρώτη φορά, σε δυο συναυλίες που έδωσε για το κοινό της Γερμανίας στον συναυλιακό χώρο Berlin Waldbühne.

Στο πλαίσιο της εμπορικής προώθησης, τον περασμένο Σεπτέμβριο η Pink ερμήνευσε την επιτυχία της όντας καλεσμένη στο στούντιο της Ellen DeGeneres ενώ ένα μήνα αργότερα βρέθηκε για τον ίδιο λόγο στην εκπομπή Saturday Night Live με τον Jimmy Fallon.

Το επίσημο μουσικό βίντεο για το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 16 Αυγούστου 2017. Η σκηνοθεσία του ανήκει στην Georgia Hudson και τη χορογραφία υπογράφουν οι RJ Durell & Nick Florez, γνωστοί και ως Goldenboyz.

 

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «What About Us» της Pink και το απολαμβάνουμε δυνατά.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker