kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Charlie Puth - Attention

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το Attention του Charlie Puth και το απολαμβάνουμε δυνατά
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

"Attention" είναι ο τίτλος της επιτυχίας του Αμερικανού παραγωγού και τραγουδιστή Charlie Puth.

Ο Charles Otto Puth Jr. έχει γεννηθεί το 1991 και έχει γίνει διάσημος κυρίως μέσα από τη συμμετοχή του στο soundtrack της ταινίας Furious 7 στην οποία πρωταγωνίστησε ο Paul Walker.

Το τραγούδι "Attention", κυκλοφόρησε στις 21 Απριλίου του 2017 ως το πρώτο σινγκλ μέσα από το επερχόμενο δεύτερο στούντιο άλμπουμ του, «Voicenotes», που πρόκειται να κυκλοφορήσει τον χειμώνα του 2018 από την Atlantic Records.

Τη σύνθεση συνυπογράφει ο Jacob Kasher που είναι γνωστός από τη συνεργασία του με καλλιτέχνες όπως η Selena Gomez, οι Fifth Harmony και οι One Direction.

To "Attention" γνώρισε μεγάλη εμπορική επιτυχία και κατάφερε να φτάσει στην κορυφή των chart σε αρκετές χώρες μεταξύ των οποίων το Ισραήλ, η Λετονία, το Μεξικό και η Ρωσία, ενώ έγινε Top10 hit σε χώρες όπως η Αυστραλία, το Βέλγιο, ο Καναδάς, η Κροατία, η Γαλλία, η Γερμανία, ο Λίβανος, η Μαλαισία, η Νέα Ζηλανδία, οι Φιλιππίνες, η Πολωνία, η Ρουμανία, η Νότια Κορέα, η Μεγάλη Βρετανία, οι Ηνωμένες Πολιτείες και μερικές άλλες.

Η αρχική ιδέα της σύνθεσης του "Attention", ξεκίνησε το 2016 όταν ο Charlie άρχισε να ηχογραφεί μέρη του τραγουδιού στη διάρκεια μιας περιοδείας του στην Ιαπωνία.

«Ηχογράφησα τη μελωδία όταν ήμουν στην Ασία, ταξίδευα σε ένα τρένο και ήταν αυτή η πολύ λυπημένη μπαλάντα», εξηγεί ο Puth. «Το αρχικό τραγούδι μου δημιουργούσε θλίψη. Οπότε αποφάσισα να κρατήσω τη βασική γραμμή στη σύνθεση και να προσθέσω ένα χορευτικό ρυθμό από κάτω».

Το βίντεο του τραγουδιού κυκλοφόρησε στις 24 Απριλίου 2017 μέσα από την πλατφόρμα του YouTube. Τα γυρίσματα του κλιπ γυρίστηκαν στο Λος Άντζελες υπό τη σκηνοθεσία του Emil Nava. Στο διάστημα μέχρι τις 7 Νοεμβρίου 2017 το εν λόγω βίντεο κλιπ έχει καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερα από 580 εκατομμύρια views στο YouTube.

Ο Puth ερμήνευσε για πρώτη φορά ζωντανά το τραγούδι του όντας καλεσμένος στην εκπομπή ανάδειξης ταλέντων, The Voice, ενώ λίγες μέρες αργότερα εμφανίστηκε στην εκπομπή The Tonight Show του Jimmy Fallon.

Το "Attention" έχει επίσης καταφέρει να φτάσει μέχρι την πέμπτη θέση του Billboard Hot 100 καθώς και την πρώτη θέση στο Dance/Mix Show Airplay του Billboard.

 

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το Attention του Charlie Puth και το απολαμβάνουμε δυνατά.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker