kiss-logo
Now playingSMOOTH SANTANA FEAT. ROB THOMAS
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Elias - Thinking Of You

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το ''Thinking Of You'' του Elias και το απολαμβάνουμε δυνατά
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

O Σουηδός συνθέτης και τραγουδιστής Elias, έγινε ευρύτερα γνωστός το 2015 με την κυκλοφορία του ντεμπούτο του σινγκλ ''Revolution''.

Αν και μόλις 19 ετών, ο καλλιτέχνης από την Στοκχόλμη, δημιούργησε αμέσως αίσθηση χάρη στην ιδιαίτερη χροιά της φωνής του. Αρκετοί από τους εκπροσώπους του μουσικού τύπου παρομοίασαν εξαρχής τον νεαρό τραγουδιστή με αξιόλογους ερμηνευτές της μουσικής βιομηχανίας, όπως τον James Blake η ακόμα και τον Sam Cooke, λόγω της «εκπληκτικά βαθιάς του φωνής».

Για την κυκλοφορία του επερχόμενου –ντεμπούτο– του άλμπουμ, ο Elias συνεργάζεται με τον παραγωγό Paul Epworth (γνωστό μας από τη συνεργασία του με καλλιτέχνες όπως η Adele, οι Coldplay και οι Florence and the Machine) και τον επίσης Σουηδό HYENA (πραγματικό όνομα Andreas Söderlund).

Σύμφωνα με την αρχική δήλωση του Elias, το επερχόμενο άλμπουμ θα κυκλοφορούσε στις 20 Οκτωβρίου αλλά με νεότερη ανακοίνωσή του ο καλλιτέχνης ενημερώνει ότι αποφάσισε να αναβάλλει προσωρινά την ημερομηνία κυκλοφορίας.

«Έχω δουλέψει πολύ και σκληρά πάνω στο ντεμπούτο άλμπουμ μου, αλλά δεν είμαι ακόμα 100% ικανοποιημένος με κάθε λυρική γραμμή. Θέλω πραγματικά να σας δώσω το καλύτερο δυνατό άλμπουμ και σύντομα θα το κάνω! Αλλά όχι ακόμα», είναι τα ακριβή λόγια του Σουηδού τραγουδοποιού.

Το νέο σινγκλ του Elias, με τίτλο ''Thinking Of You'' κυκλοφόρησε σε παραγωγή του HYENA με τη συμμετοχή στα δεύτερα φωνητικά των Tensta Gospel Choir, μιας εξαιρετικής χορωδίας που συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο τον βαρύτονο ερμηνευτή.

Σύμφωνα με τον δημιουργό της σύνθεσης, το τραγούδι αναφέρεται θεματικά στο τέλος μιας εποχής και στον αποχαιρετισμό ενός ανθρώπου που κατείχε σημαντική θέση και θα ζει για πάντα στην καρδιά.

 

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το ''Thinking Of You'' του Elias και το απολαμβάνουμε δυνατά.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker