kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Kadebostany - Mind If I Stay

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το Mind If I Stay των Kadebostany και το απολαμβάνουμε δυνατά
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Ευρωπαϊκή Δημοκρατία της Kadebostany μας συστήθηκε το 2008 από τον Ελβετό παραγωγό Kadebostan που συγκέντρωσε καταπληκτικούς μουσικούς από διάφορα σημεία της Ευρώπης και δημιούργησε τον χαρακτηριστικό ήχο του γκρουπ, ένας ήχος σημερινός και μοναδικός που έδεσε τέλεια με την υπέροχη ονειρική φωνή της Amina. Με μία ιδιαίτερη αισθητική ταυτότητα στις εμφανίσεις τους και δυνατά live κατάφεραν να κατακτήσουν και τους πιο απαιτητικούς μουσικόφιλους.

Τον πυρήνα του project απαρτίζουν ο DJ και παραγωγός Kadebostan (αληθινό όνομα Guillaume Jérémie) στη σύνθεση και παραγωγή, και η Amina Cadelli στις μελωδίες, τα φωνητικά και τους στίχους. Το lineup συμπληρώνουν οι Jaafar Aggiouri και Ross Butcher στα πνευστά μαζί με τον Ross Butcher στα έγχορδα.

Το 2011 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο “Songs from Kadebostany”. To 2013 με το άλμπουμ τους “Pop Collection” κατέκτησαν τα charts και το 2014 ξεκίνησαν την παγκόσμια περιοδεία τους όπου σε κάθε της σταθμό κέρδιζαν αμέτρητους φαν.

Ο φανταστικός κόσμος του Kadebostan, η Δημοκρατία της Kadebostany, δημιουργήθηκε ως εξής, σύμφωνα με τις δηλώσεις του ιδρυτής της: «Η ιδέα ήρθε μια μέρα σαν επιφοίτηση. Ήθελα να δημιουργήσω κάτι που να είναι πιο εκλεπτυσμένο, κάτι που θα αντανακλά το αυθεντικό καλλιτεχνικό μου όραμα. Και έτσι δημιούργησα μια… χώρα. Τη Δημοκρατία του Kadebostany. Τοποθέτησα τη χώρα μου βόρεια της Ιταλίας, ανατολικά της Ελβετίας και δυτικά της Τουρκίας».
«Μετά δημιούργησα μια μπάντα για να αντιπροσωπεύει την κουλτούρα της Kadebostany σε όλο τον κόσμο. Την ίδια στιγμή έδωσα στον εαυτό μου τον τίτλο του Προέδρου, ο President Kadebostan…»
 

To Mind If I Stay περιλαμβάνεται στο EP με τίτλο ''Monumantal'' που κυκλοφόρησε στις 2 Ιουνίου 2017 από τη δισκογραφική Μahayana Records.

Αποτελεί δείγμα του δεύτερου στούντιο άλμπουμ τους, στο οποίο συμμετέχουν τρεις νέες γυναικείες παρουσίες. Πρόκειται για τις Kristina, Rhita Nattah και Sissi Rada, η τελευταία μάλιστα εκ των οποίων είναι Ελληνίδα.
 

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το Mind If I Stay των Kadebostany και το απολαμβάνουμε δυνατά.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker