kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

James Arthur - Say You Won't Let Go

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το ''Say You Won't Let Go'' του James Arthur και το απολαμβάνουμε δυνατά
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

O James Andrew Arthur γεννήθηκε στις 2 Μαρτίου 1988 στο Yorkshire της Μεγάλης Βρετανίας. Έγινε γνωστός ως τραγουδιστής και τραγουδοποιός μέσα από τη συμμετοχή και τη νίκη του στον ένατο κύκλο του βρετανικού talent show, The X Factor το 2012.

Το ντεμπούτο σινγκλ του στη δισκογραφία είχε τίτλο ''impossible''. Κυκλοφόρησε από τη δισκογραφική Syco Music και έγινε από την πρώτη κιόλας εβδομάδα Νο.1 επιτυχία στο UK Singles Chart, ενώ οι συνολικές πωλήσεις του ξεπέρασαν τα 2,5 εκατομμύρια αντίτυπα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το πρώτο στούντιο άλμπουμ του, με τίτλο το όνομά του κυκλοφόρησε στα τέλη του 2013 και κατάφερε να φτάσει μέχρι τη δεύτερη θέση του UK Albums Chart.

To "Say You Won't Let Go" κυκλοφόρησε αρχικά σε ψηφιακή μορφή στις 9 Σεπτεμβρίου 2016 στη Μεγάλη Βρετανία από την Columbia Records. To τραγούδι ήταν το πρώτο που ξεχώρισε από το δεύτερο στούντιο άλμπουμ του καλλιτέχνη, με τίτλο Back from the Edge. Έμεινε τρεις εβδομάδες στην κορυφή των Βρετανικών Singles Charts, ενώ έγινε νούμερο ένα επιτυχία στα chart άλλων χωρών όπως η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, η Σουηδία και η Ιρλανδία.

Κατάφερε επίσης να φτάσει μέχρι τη θέση Νο.23 στο Billboard Hot 100 των Ηνωμένων Πολιτειών, καθιστώντας τον Arthur τον δεύτερο καλλιτέχνη από το Βρετανικό X Factor που τα καταφέρνει στις ΗΠΑ, ακολουθώντας τα ίχνη της Leona Lewis.

Με την εν λόγω κυκλοφορία, ο Arthur γίνεται ο άνδρας καλλιτέχνης με τις περισσότερες πωλήσεις στη Μεγάλη Βρετανία για το 2016. Η επιτυχία του ήταν τόσο μεγάλη, ώστε μέχρι τη δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου 2017, οι πωλήσεις του σινγκλ είχαν ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο σε αντίτυπα στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας. Οι συνολικές πωλήσεις του τραγουδιού είχαν ξεπεράσει τα δυο εκατομμύρια μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου 2017.
 

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το ''Say You Won't Let Go'' του James Arthur και το απολαμβάνουμε δυνατά.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker