kiss-logo
Now playingTORN NATALIE IMBRUGLIA
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Robbie Williams - Love My Life

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το «Love My Life» του Robbie Williams και το απολαμβάνουμε δυνατά
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Ρόμπερτ Πίτερ "Ρόμπι" Γουίλιαμς έχει πουλήσει περισσότερα από 77 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και κατέχει επάξια τη θέση ενός από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες όλων των εποχών. Είναι επίσης ο πιο πετυχημένος σόλο καλλιτέχνης όλων των εποχών στην Μ. Βρετανία και ο πιο πετυχημένος μη - λατινογενής καλλιτέχνης στην λατινική Αμερική. Στην κατοχή του έχει επίσης 17 BRIT Awards περισσότερα από κάθε άλλον και 8 ECHO Awards.

«Love My Life» είναι ο τίτλος του δεύτερου σινγκλ που ξεχώρισε μέσα από το ενδέκατο στούντιο άλμπουμ του, που κυκλοφόρησε στις 4 Νοεμβρίου 2016 με τίτλο «Heavy Entertainment Show» από την Columbia Records. Το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 20 Νοεμβρίου 2016 στις Ηνωμένες Πολιτείες με την υπογραφή του ίδιου του τραγουδοποιού στη σύνθεση σε συνεργασία με τον Johnny McDaid, ενώ οι στίχοι ανήκουν στην Fiona Davies.

Στις 7 Νοεμβρίου ο Williams ανακοίνωσε μια περιοδεία με τίτλο The Heavy Entertainment Show Tour, για το σκοπό της προώθησης του νέου άλμπουμ. Η περιοδεία πρόκειται να ξεκινήσει στις 2 Ιουνίου 2017 από το Μάντσεστερ, με καταληκτική ημερομηνία τη 10η Σεπτεμβρίου όπου ο διάσημος καλλιτέχνης θα εμφανιστεί στην πρωτεύουσα της Ρωσίας.

Ο Robbie Williams έχει δηλώσει ότι το νέο σινγκλ αναφέρεται στον αισιόδοξο τρόπο σύμφωνα με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίζουμε τη ζωή και τις όποιες δυσκολίες μπορεί να προκύψουν.

«Έχω ένα γιο που ονομάζεται Charlton Valentine και μια κόρη της οποίας το όνομα είναι Theodora Rose. Έχω ενταχθεί σε προγράμματα αποτοξίνωσης δυο φορές και έχω ακολουθήσει αρκετές θεραπείες. Αυτό που συνειδητοποίησα μέσα από την εμπειρία μου είναι πως, οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μας καθώς μεγαλώνουμε, έχει απόλυτη σχέση με τον τρόπο που ζήσαμε ως νεαροί. Οπότε, αυτό το τραγούδι μιλά για την ελπίδα και για τη θετική θεώρηση που πρέπει να έχουμε στη ζωή, αντί για την αρνητικότητα».

 

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το «Love My Life» του Robbie Williams και το απολαμβάνουμε δυνατά.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker