kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Lp - Other People

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το «Other People» της LP και το απολαμβάνουμε δυνατά
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Συνολικά έχει κυκλοφορήσει τρία άλμπουμ και ένα EP, ενώ το τέταρτο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ της "Lost On You" , μόλις κυκλοφόρησε στην Ελλάδα.

Το πρώτο της άλμπουμ κυκλοφόρησε το 2004, έγινε όμως γνωστή το 2010 όταν υπέγραψε συμβόλαιο με την 2101 Records, την εταιρεία του RedOne που αποτελεί τη δισκογραφική στέγη καλλιτεχνών όπως οι: Lady Gaga, Nicki Minaj, Jennifer Lopez, Pitbull, Enrique Iglesias, Mariah Carey, Mylène Farmer, Inna, Marc Anthony και Rod Stewart μεταξύ άλλων.

Έχει εμφανιστεί σε αρκετά γνωστά φεστιβάλ, μεταξύ των οποίων το SXSW, το Bonnaroo, το Lollapalooza και το Tropfest, καθώς επίσης στο Sonic Boom που γίνεται στο Tokyo αλλά και το Hyde Park του Λονδίνου.

Στο ενεργητικό της η LP έχει να παρουσιάσει ακόμα συνθέσεις για άλλους καταξιωμένους καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων η Rihanna, η Christina Aguilera και η Cher Lloyd.

Το «Other People», περιλαμβάνεται επίσης στο  EP της Laura Pergolizzi με τίτλο «Death Valley» και το υπογράφουν τόσο η ίδια, όσο και οι Nathaniel Campany και Benajmin Romans. 

Το συγκεκριμένο τραγούδι αφηγείται με ύφος disco-pop, μια σχέση μεταξύ δυο εραστών, στην οποία «είχαμε ένα έρωτα χωρίς καμία αμφισβήτηση και χωρίς ποτέ να ανησυχήσουμε για τους άλλους ανθρώπους ...μέχρι που εσύ θέλησες άλλους ανθρώπους και τώρα μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις με τους άλλους ανθρώπους».

 

Στον Kiss 92,9 επιλέγουμε το «Other People» της LP και το απολαμβάνουμε δυνατά.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker