kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Taylor Swift: Instagram και Spotify γιορτάζουν την εβδομάδα κυκλοφορίας του νέου της δίσκου

Το "The Tortured Poets Department" κυκλοφορεί την Παρασκευή 19 Απριλίου
Text Size:
  • A
  • A
  • A

t.jpg

φωτογραφία από Entertainment Weekly
By
KISS 929

Λίγες μόλις ημέρες και ώρες μας χωρίζουν από την κυκλοφορία του νέου δίσκου της Taylor Swift, καθώς την Παρασκευή 19 Απριλίου θα έχουμε στα χέρια και τα ηχεία μας το "The Tortured Poets Department" και έτσι, Spotify και Instagram γιορτάζουν το επερχόμενο release.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλες οι μεγάλες online πλατφόρμες έχουν προετοιμάσει κάτι ιδιαίτερο για το release του "TTPD", παράδειγμα το Apple Music που ήδη αποκαλύπτει καθημερινά easter eggs για το επόμενο album της Tay, ενώ τα ίδια βήματα ακολουθεί και το Instagram, καθώς εάν μπει κάποιος στο προφίλ της αγαπημένης star και προσπαθήσει να κάνει refresh, θα δει αυτόματα στην κορυφή της σελίδας ένα διαφορετικό buffering, με αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία του "TTPD" και ανακατεύθυνση στο Threads.

Εκεί, συζητήσεις με τα hashtags #TTPD, #The Tortured Poets Department, #Tortured Poets, #TSTTPD, #Swifties ή #Taylor Swift θα αποκαλύπτουν ένα ξεχωριστό και... λαμπερό easter egg, ενώ καρδιές θα γεμίζουν την οθόνη κάθε φορά που κάποιος θα πατάει like σε οποιοδήποτε tweet χρησιμοποιεί τα εν λόγω hashtags.

Ταυτόχρονα, η Taylor με την υποστήριξη του Spotify θα αποκτήσει τη δική της βιβλιοθήκη στο Los Angeles, όπου θα υπάρχουν αποσπάσματα ποίησης, βιβλία και visual εκπλήξεις για τους fans της αγαπημένης star, δίνοντας ακόμα περισσότερη προσοχή στο νέο era της Tay που ξεκλειδώνει με τον καινούργιο της δίσκο.

Το pop-up θα είναι διαφορετικό κάθε μέρα, με τους επιμελητές να σχεδιάζουν και να προσθέτουν καθημερινά νέες πτυχές σε αυτή τη βιβλιοθήκη μέχρι το countdown για το "TTPD" να εκμηδενιστεί, ενώ το Spotify θα παρουσιάζει τα πάντα μέσω social media, έχοντας επιπλέον εκπλήξεις για τους απανταχού Swifties.

THIS IS HAPPENING, PEOPLE, we are getting a new Tay album this week!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker