kiss-logo
Now playingSHALLOW LADY GAGA & BRADLEY COOPER
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Ο Mark Ronson θα ήθελε να δημιουργήσει κι άλλη μουσική με τον Ryan Gosling

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά μετά το soundtrack της "Barbie"
Text Size:
  • A
  • A
  • A

m.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Ο Mark Ronson πολύ θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά με τον Ryan Gosling, ύστερα από την άκρως πετυχημένη μουσική τους συνύπαρξη στο soundtrack της "Barbie", με το "I'm Just Ken" να κερδίζει υποψηφιότητα για Oscar.

Προφανώς, το soundtrack αυτής της ταινίας ήταν μάλλον το πιο επιτυχημένο όλου του 2023, κατακτώντας βραβεία και υποψηφιότητες, όπως το Critics Choice Award που κέρδισε ο Mark για τη συνεργασία του με τον Ryan.

Ύστερα από τη χριστουγεννιάτικη εκδοχή του "I'm Just Ken", σε μία νέα του συνέντευξη στο Billboard, ο γνωστός παραγωγός μιλά για το τι μέλλει γενέσθαι.

"Σιγουρα περάσαμε πολύ καλά, ειδικά δημιουργώντας τη χριστουγεννιάτικη εκδοχή που κάναμε, είχαμε στην ουσία δημιουργήσει αυτό το τραγούδι και μετά εγώ, ηχογράφησα ορισμένα φωνητικά μαζί του. Και ύστερα, νομίζω δεν είχαμε μιλήσει για περίπου έναν χρόνο αφότου ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας. Και τον πήρα τηλέφωνο και του είπα 'τελειώσαμε αυτή την εκδοχή, ο Slash παίζει μουσική στο track, απλά ήθελα να δω ότι είσαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα πριν το μιξάρουμε'. Και πραγματικά το αγάπησε", δήλωσε ο Mark για την Christmas version του "I'm Just Ken".

"Ο Ryan... έχει απίστευτο γούστο και εξαιρετικές ιδέες και είναι απίστευτα αστείος και ταλαντούχος μουσικός και τραγουδιστής. Οπότε φτιάξαμε αυτή την εκδοχή και αρχίσαμε να κάνουμε παρέα και σίγουρα, θα ήθελα να δημιουργήσουμε περισσότερη μουσική. Ξέρεις, νομίζω θα ήταν απίστευτο. Και το έχουμε συζητήσει λίγο", αποκάλυψε ο Mark.

ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ!

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker