kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Justin Timberlake: Νέο single, νέο album και μία νέα... παγκόσμια περιοδεία

THIS-IS-NOT-A-DRILL
Text Size:
  • A
  • A
  • A

j.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Τα πάντα είναι νέα όταν η συζήτηση έρχεται στον Justin Timberlake! Νέο single, νέο album, ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ.

Και όχι, δεν κάνουμε πλάκα, την "Forget Tomorrow World Tour" αποκάλυψε ο ίδιος κατά τη διάρκεια εμφάνισής του στο τηλεοπτικό show του κολλητούλη Jimmy Fallon, όπου και βρέθηκε προκειμένου να προμοτάρει το single "Selfish" που κυκλοφόρησε επίσημα την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου.

Μπορεί οι περισσότεροι να περίμεναν μία reunion περιοδεία με τους *NSYNC, όμως μπορεί στην πραγματικότητα να υποσχεθεί κάποιος πως δε θα δούμε μία τέτοια έκπληξη κατά τη διάρκεια αυτής της νέας, solo world tour του JT; Εμείς το χέρι μας στη φωτιά δεν το βάζουμε, αλλά όπως και να'χει, η τελευταία φορά που ο Justin βρέθηκε σε παγκόσμια περιοδεία ήταν το 2018-2019 για το release του δίσκου "Man of the Woods".

Πίσω στο μουσικό κομμάτι της ιστορίας, το "Selfish" είναι το πρώτο promo single από την επερχόμενη συλλογή του Justin "Everything I Thought It Was", ένα album για το οποίο ο αγαπημένος καλλιτέχνης αποκάλυψε πως έγραψε περίπου 100 τραγούδια, πριν καταλήξει σε εκείνα που ενσωματώθηκαν στο εν λόγω LP.

"Δούλεψα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για αυτόν τον δίσκο και κατέληξα με 100 τραγούδια. Οπότε το να τα περιορίσεις στα 18 ήταν μία πρόκληση, όμως ναι, είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτό το album. Νομίζω κάθε καλλιτέχνης το λέει αυτό κατά πάσα πιθανότητα, όμως είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει μέχρι σήμερα", αποκάλυψε ο Justin.

"Νομίζω πως υπάρχουν στιγμές που είναι απίστευτα ειλικρινείς, όμως υπάρχει και πολύ διασκέδαση σε αυτό το album".

WE'RE READY FOR MORE!

Ο δίσκος "Everything I Thought It Was" κυκλοφορεί επίσημα στις 15 Μαρτίου, ενώ το Σάββατο 27 Ιανουαρίου θα τον απολαύσουμε στο "SNL".

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker