kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Dua Lipa: Ανακοίνωσε το νέο single "Training Season"

Και είμαστε ήδη εθισμένοι
Text Size:
  • A
  • A
  • A

anonymo_shedio.jpg

φωτογραφία από Genius
By
KISS 929

Από τη στιγμή που η Dua Lipa ανακοίνωσε το νέο της single "Training Season", ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου υπάρχει μόνο η αντίστροφη μέτρηση μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου.

Η Βρετανίδα star, που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό στη λονδρέζικη πρεμιέρα της ταινίας της "Argylle", ανακοίνωσε το "Training Season" μέσω των social media, ευλογώντας μας ταυτόχρονα με ένα μικρό snippet του επερχόμενου single, το οποίο πολλαπλασίασε τον ενθουσιασμό μας για αυτό το release.

Το ολοκαίνουργιο single, συνέχεια του πρώτου promo single "Houdini", θα βρίσκεται στα ηχεία μας στις 15 Φεβρουαρίου, ενώ είναι ήδη διαθέσιμο για pre-order.

"I need someone to hold me close, deeper than I’ve ever known/ Whose love feels like a rodeo, knows just how to take control", ακούγεται να τραγουδά η Dua, αποκαλύπτοντας - όπως ακριβώς είχε υποσχεθεί - εκφάνσεις της single ζωής.

"Είχα περάσει από μία σειρά με άσχημα ραντεβού και το τελευταίο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι", δήλωσε η Dua για τη δημιουργία του "Training Season". "Το επόμενο πρωί έφτασα στο στούντιο, στην Caroline και τον Tobias, με ρωτούσαν πώς είχε πάει και αμέσως τους δήλωσα 'τελείωσε η περίοδος εκπαίδευσης', και ήταν η καλύτερη ανάλυση της κατάστασης την επόμενη ημέρα με τους φίλους σου, γελάσαμε πολύ και γρήγορα μπήκαν όλα μαζί για το τραγούδι".

Νιώθουμε ευγνωμοσύνη για αυτό το κακό ραντεβού, όχι γιατί η Dua ταλαιπωρήθηκε, αλλά σίγουρα γιατί συνέβαλε καθοριστικά στη δημιουργία του "Training Season" και κάτι μας λέει πως θα είναι το απόλυτο singles' anthem μέσα στο 2024, όπως ήταν πέρυσι το "Flowers" της Miley Cyrus.

GO, DUA!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker