kiss-logo
Now playingGENIE IN A BOTTLE CHRISTINA AGUILERA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

The Weeknd: Το "Blinding Lights" είναι το πρώτο single που ξεπερνά 4 δις streams στο Spotify

Ένα νέο ρεκόρ για τον αγαπημένο star
Text Size:
  • A
  • A
  • A

w.jpg

φωτογραφία από Complex
By
KISS 929

Θα το έλεγε κανείς και φυσική εξέλιξη των πραγμάτων, το γεγονός πως το "Blinding Lights" του Weeknd είναι το πρώτο single που ξεπερνά 4 δις streams στο Spotify.

Αυτή τη στιγμή, ο Weeknd είναι ξανά ο Νο.1 καλλιτέχνης στη γνωστή πλατφόρμα streaming μουσικής και αν μη τι άλλο, το "Blinding Lights" αποτελεί ξεκάθαρα ένα από τα πλέον εμπορικότερα singles των τελευταίων χρόνων, οπότε ήταν αναμενόμενο πως δε θα σταματούσε έτσι εύκολα να σημειώνει ρεκόρ σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο Weeknd είναι ο πρώτος καλλιτέχνης που παίρνει μία τέτοια επιτυχία στο Spotify και just in case που μπορεί να μη θυμάσαι και πολλά, το "Blinding Lights" είχε κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2019 ως το δεύτερο promo single του Weeknd για το album "After Hours". Πέρασε τέσσερις εβδομάδες στο Νο.1 του Billboard Hot 100 και ήταν το πρώτο που παρέμεινε εντός του Top 10 σε αυτό το chart για έναν ολόκληρο χρόνο. Τον Νοέμβριο του 2021, το "Blinding Lights" εκθρόνισε το "The Twist" του Chubby Checker, ως το κορυφαίο Νο.1 Hot 100 hit όλων των εποχών, παίρνοντας την πρώτη θέση στο Greatest of All Time Hot 100 chart του Billboard.

"Δε θα σταματήσω ποτέ να νιώθω ταπεινότητα κάθε φορά που οτιδήποτε δημιουργώ βρίσκει τον δρόμο του σε εκατομμύρια ανθρώπων, πόσω μάλλον δισεκατομμύρια", έγραψε online ο Weeknd για αυτό το νέο κατόρθωμα. "Είμαι τόσο ευγνώμων που αυτό το τραγούδι κάνει τόσους ανθρώπους να νιώθουν πως θέλουν να επιστρέφουν ξανά και ξανά, για να το ακούσουν", και αυτό σίγουρα είναι η μεγαλύτερη αλήθεια όλων!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker