kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Billie Eilish - Finneas: Κέρδισαν Χρυσή Σφαίρα για το "What Was I Made For?"

Το Best Original Song έρχεται από την ταινία της "Barbie"
Text Size:
  • A
  • A
  • A

b.jpg

φωτογραφία από WTOP
By
KISS 929

Στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών, που πραγματοποιήθηκε ξημερώματα Δευτέρας για την Ελλάδα, η Billie Eilish και ο αδερφός της, Finneas κέρδισαν επάξια στην κατηγορία Best Original Song, για το τραγούδι τους "What Was I Made For?" στην ταινία της "Barbie".

Τα δύο αδέρφια ανέβηκαν στη σκηνή, προκειμένου να παραλάβουν το βραβείο τους, για ένα από τα ομορφότερα τραγούδια που υπήρξαν το 2023, με τη Billie να δείχνει το πιο συναισθηματικό και ευαίσθητο κομμάτι του εαυτού της on stage.

"Δεν περίμενα αυτή τη στιγμή! Ευχαριστώ τον αδερφό μου, Finneas. Εσύ είσαι ο λόγος που είμαι αυτή που είμαι", δήλωσε από σκηνής η διάσημη τραγουδίστρια.

"Ήταν ακριβώς πριν από έναν χρόνο, όταν πρωτοείδαμε την ταινία και ήμουν πολύ, πολύ μίζερη και καταθλιπτική εκείνη την περίοδο. Σώθηκα με έναν τρόπο, γράφοντας αυτό το τραγούδι. Έναν χρόνο μετά και δείτε πού είμαστε. Αισθάνομαι ότι είναι σουρεαλιστικό. Νιώθω απίστευτα, απίστευτα τυχερή και ευγνώμων".

FYI, το "What Was I Made For?" είχε φτάσει μέχρι το Νο.14 του Billboard Hot 100 την προηγούμενη χρονιά, ενώ ήταν υποψήφιο στην εν λόγω κατηγορία των Χρυσών Σφαιρών μαζί με τα "Dance the Night" της Dua Lipa και "I’m Just Ken",  με ερμηνευτή τον Ryan Gosling και δημιουργούς τους Mark Ronson και Andrew Wyatt.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker