kiss-logo
Now playingSPENDING MY TIME ROXETTE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ejekt Festival, Day 2 feat Muse, Unkle + more

Σάββατο 23 Ιουλίου - Πλατεία Νερού, Φάληρο. Με την υποστήριξη του Kiss 92,9
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

EJEKT FESTIVAL – day2

23 Ιουλίου 2016
Πλατεία ΝερούΦάληρο

Με την υποστήριξη του Kiss 92,9
 
 

MUSE 

UNKLE (live)

TEMPLES

ILIA DARLIN

 

Οι πόρτες ανοίγουν στις 15.00

17.30 – 18.15 ILIA DARLIN
18.45 – 19.45 TEMPLES
20.15 – 21.30 UNKLE
22.15 -           MUSE.

To EJEKT Festival 2016 υποδέχεται το κορυφαίο ροκ συγκρότημα του πλανήτη: οι Muse θα είναι οι headliners της δεύτερης ημέρας του φεστιβάλ, το Σάββατο 23 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού. 

Στο απόγειο της απίστευτης καριέρας τους κι έχοντας μόλις κερδίσει το βραβείο Grammy για το καλύτερο Rock Album της χρονιάς για το “Drones”, οι Muse επιτέλους έρχονται στην Ελλάδα! 

Ο Matt Bellamy, o Chris Wolstenholme και ο Dominic Howard θα βρεθούν στη σκηνή του EJEKT Festival 2016 στα πλαίσια της “Drones World Tour” για να μας παρουσιάσουν το καθηλωτικό live show τους που έχει αποθεωθεί στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη.

Το εντυπωσιακό setlist της “Drones World Tour” ξεπερνάει τις δύο ώρες και περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες επιτυχίες της εξαιρετικά επιτυχημένης καριέρας τους, στη διάρκεια της οποίας έχουν πουλήσει πάνω από 20.000.000 δίσκους, έχουν φτάσει με 5 διαφορετικούς δίσκους στο Νο1 των charts της Μεγάλης Βρετανίας, έχουν δει πολλά albums και singles τους να γίνονται πλατινένια και χρυσά σε πολλές χώρες και έχουν κερδίσει τα σημαντικότερα βραβεία της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας (Grammy, Brit, MTV, Kerrang!, NME, Q, Ivor Novello, κλπ). 

Ναι, ήρθε επιτέλους η ώρα που θα ακούσουμε ζωντάνα στην Ελλάδα τα “Uprising”, “Madness”, “Starlight”, “Resistance”, “Dead Inside”, “Undisclosed Desires”, “Supermassive Black Hole”,  “Knights of Cydonia”, “Time is Running Out”, “Hysteria” και όλα τα τραγούδια-ύμνους των Muse. Ναι, ήρθε η ώρα να απολαύσουμε τους Muse στη σκηνή του EJEKT Festival 2016!

 

UNKLE:

Οι UNKLE, το περίφημο μουσικό όχημα του μεγάλου James Lavelle, επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από έξι χρόνια, για να εμφανιστεί και πάλι στη σκηνή του EJEKT Festival. Από το 1998 όταν πρωτοεμφανίστηκαν με το έξοχο “Psyence Fiction”, οι δίσκοι των UNKLE έχουν γίνει συνώνυμο του καλού γούστου: οι συνεργασίες με τους Thom Yorke, Richard Ashcroft, Mike D, Jason Newsted, Mark Lanegan, The Black Angels, Josh Homme, Ian Astbury και πολλούς άλλους καλλιτέχνες μας έχουν προσφέρει τραγούδια όπως τα “Eye For An Eye”, “In A State”, “Reign”, “Lonely Soul”, “Rabbit In Your Headlights”, “Burn My Shadow”, “Restless”. Το πρώτο single από τον νέο δίσκο τους θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο. Στο EJEKT Festival θα απολαύσουμε ζωντανά σε πρώτη παρουσίαση το νέο υλικό, καθώς και τις μεγάλες επιτυχίες τους.

 

TEMPLES:

Με το – προ διετίας - ντεμπούτο άλμπουμ τους “Sun Structures” oι Temples καθιερώθηκαν ως μια από τις σημαντικές μπάντες του νεο-ψυχεδελικού ήχου αλλά και της βρετανικής μουσικής. Ο δίσκος κυκλοφόρησε στην εκλεκτική δισκογραφική Heavenly και έφτασε στο νο7 του βρετανικού chart (χωρίς τη βοήθεια του ραδιοφώνου, κάτι που στηλιτεύτηκε από τον fan τους Noel Gallaher), χάρη σε τραγούδια όπως τα “Shelter Song”, “Colours To Life”, “Keep In The Dark”, “Mesmerise”. Αυτή την περίοδο, το συγκρότημα ετοιμάζει το νέο άλμπουμ του, τμήματα του οποίου θα ακούσουμε στο EJEKT Festival 2016. 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Early bird εισιτήρια: 40 Ευρώ 
VIP early bird εισιτήρια: 70 Ευρώ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων σε υπερυψωμένο σημείο κοντά στη σκηνή, με ξεχωριστό μπαρ)

Στο δεύτερο κύμα της προπώλησης, τα εισιτήρια θα κοστίζουν 45 ευρώ και τα VIP 75 ευρώ.

Στο τρίτο κύμα της προπώλησης, τα εισιτήρια θα κοστίζουν 48 Ευρώ και τα VIP 80 ευρώ.

Τα εισιτήρια για την κάθε μέρα του φεστιβάλ είναι ξεχωριστά και αφορούν μόνο την ημέρα που αναγράφεται πάνω στο εισιτήριο.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.viva.gr, Public, SevenSpots, Ιανός.

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ:

Αρένα: 53 Ευρώ

Ταμείο: 60 Ευρώ

Πληροφορίεςwww.ejekt.gr 2109636489

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker