kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Ακυρώθηκε το Ejekt Festival 2021

Την οριστική ακύρωση του φετινού προγραμματισμένου φεστιβάλ ανακοίνωσε η διοργανώτρια εταιρία, λόγω της πανδημίας του Covid 19
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929
Ejekt Festival 2021
Red Hot Chili Peppers
+more names tba
Με την υποστήριξη του 92,9 Kiss

 

► Την οριστική ακύρωση του φετινού προγραμματισμένου φεστιβάλ ανακοίνωσε η διοργανώτρια εταιρία, λόγω της πανδημίας του Covid 19.

Παραθέτουμε την επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρίας:

 

Αγαπητοί φίλοι του EJEKT,

Δυστυχώς βρισκόμαστε στην πολύ δυσάρεστη θέση να προχωρήσουμε στην ακύρωση του EJEKT Festival για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Με γνώμονα την ασφάλεια των θεατών, των καλλιτεχνών και των εργαζόμενων, επί μήνες δουλεύαμε διάφορα πλάνα και προσπαθούσαμε να βρούμε λύσεις. Κάναμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε να πραγματοποιηθεί φέτος το φεστιβάλ.

Όμως, ο κόπος και οι ελπίδες μας καταλήγουν ξανά στον κάδο των αχρήστων, εξαιτίας της πρωτοφανούς κατάστασης που ζούμε από την πανδημία του Covid-19. Είμαστε συντετριμμένοι, όπως σίγουρα είστε και εσείς. Μας λείπουν τόσο πολύ οι συναυλίες, μας λείπετε τόσο πολύ εσείς.

Όσο και να μην μας αρέσει όμως, πλέον το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προχωρήσουμε παρακάτω. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι πολύ σύντομα θα μπορούμε να ανακοινώσουμε τις νέες ημερομηνίες του EJEKT για το 2022.

Για τους κατόχους εισιτηρίων, όσοι από εσάς θα θέλετε να κρατήσετε το εισιτήριό σας για τις νέες ημερομηνίες του 2022, θα μπορείτε να το κάνετε.
Όσοι δεν θα θέλετε να κρατήσετε το εισιτήριό σας, από την 7η Ιουνίου 2021 θα μπορείτε προχωρήσετε σε αντικατάσταση του εισιτηρίου σας με voucher ισόποσης αξίας μέσω των επίσημων πωλητών μας (viva.gr, public.gr). Θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις επιλογές σας.

Σας ευχαριστούμε για την στήριξη και την κατανόηση σε αυτή την πρωτοφανή κατάσταση. Η ευχή μας είναι να τελειώσει σύντομα αυτός ο εφιάλτης και να μπορέσουμε να κάνουμε το EJEKT 2022 αυτό που του αξίζει: το μεγαλύτερο φεστιβάλ της χώρας και το μεγαλύτερο πάρτυ της ζωής μας.

Μείνετε ασφαλείς και φροντίστε τους δικούς σας. Σκεφτείτε θετικά και υποστηρίξτε ο ένας τον άλλον.

Η οικογένεια του EJEKT

Αθήνα 13 Απριλίου 2021.

 

 

Σχετικά με την ακύρωση του Ejekt 2020 - Παραθέτουμε ενημερωτικό Δελτίο Τύπου της διοργανώτριας εταιρίας:
 

Αγαπητή οικογένεια του EJEKT, δυστυχώς, είμαστε αναγκασμένοι να ανακοινώσουμε ότι το EJEKT 2020 δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αυτό το καλοκαίρι, λόγω της πανδημίας COVID-19.

Μετά από εβδομάδες εξέτασης όλων των πιθανών επιλογών, είναι πια ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει άλλη λύση. Αυτός ο ιός δεν πρόκειται να εξαφανιστεί σύντομα. Η υγεία και η ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων (κοινό, συγκροτήματα, συνεργάτες, προσωπικό του φεστιβάλ) είναι η βασική μας προτεραιότητα, οπότε δεν γίνεται να προχωρήσουμε με το EJEKT 2020. Είναι ένα απαραίτητο βήμα και το μόνο ρεαλιστικό στην τρέχουσα κατάσταση.

Κατανοούμε ότι η απόφασή μας αλλάζει πολλά σχέδια και ζητούμε συγγνώμη για οποιαδήποτε αναστάτωση. Προφανώς, δεν περιμέναμε να εξελιχθεί έτσι η φετινή χρονιά, η οποίο θα ήταν η μεγαλύτερή στην ιστορία μας, με ένα καταπληκτικό line-up με επικεφαλής τους Red Hot Chili Peppers και τους Foals. Είμαστε συντετριμμένοι, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε παρακάτω.

Από το πρώτο EJEKT Festival, πριν από 16 χρόνια, έχουμε αντιμετωπίσει κάθε είδους αντιξοότητες που πάντα καταφέραμε να ξεπεράσουμε, γιατί υπάρχει πάντα μια σταθερά: εσείς, το κοινό μας, η οικογένεια του EJEKT. Η υποστήριξή σας είναι αυτό που μας κάνει να συνεχίζουμε. Προς όλους εσάς, είμαστε υπόχρεοι και ευγνώμονες, καθώς μας έχετε διδάξει να έχουμε εμπιστοσύνη στο μέλλον. Είμαστε σίγουροι ότι την επόμενη χρονιά, όλοι εσείς και όλοι εμείς θα συναντηθούμε ξανά, σε ένα αξέχαστο EJEKT 2021.

Αυτή τη στιγμή, αυτή είναι η ενημέρωση που μπορούμε να σας παρέχουμε με βεβαιότητα. Η οργάνωση ενός φεστιβάλ όπως το EJEKT δεν είναι εύκολη δουλειά. Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε το πλάνο μας για τους κατόχους εισιτηρίων. Ζητούμε την κατανόησή σας, γιατί θα απαιτηθεί κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να ολοκληρωθεί, καθώς επεξεργαζόμαστε τον καλύτερο τρόπο διαχείρισης, σε συνεργασία με τους πωλητές εισιτηρίων μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους καλλιτέχνες για την εξυπηρετικότητά τους. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εσάς, το κοινό μας, για την υπομονή και την υποστήριξή σας κατά τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς προσπαθούσαμε να βρούμε λύσεις για αυτό το πρωτοφανές, κακό όνειρο που ζούμε.

Προστατεύστε τον εαυτό σας. Φροντίστε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Υποστηρίξτε ο ένας τον άλλον. Να σκέφτεστε θετικά.
Να θυμάστε ότι και αυτό που ζούμε, θα περάσει.

Σας αγαπάμε,
EJEKT Festival

24/4/2020

 

 

Ejekt Festival!

Red Hot Chili Peppers

+more names tba

Οι Red Hot Chili Peppers στο EJEKT!

Έχουμε υπέροχα νεά! Οι Red Hot Chili Peppers είναι οι headliners του EJEKT Festival!

Μπορεί η πανδημία να άλλαξε τις ζωές μας και μαζί τα φετινά σχέδια όλων μας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει η μουσική. Εμείς, στo EJEKT Festival, έχουμε ήδη ξεκινήσει να εργαζόμαστε για την επόμενη χρονιά και είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι: οι Anthony Kiedis, Flea, Chad Smith και John Frusciante θα βρεθούν στη σκηνή του Markopoulo Park, για να πραγματοποιήσουν το δικό μας και δικό σας όνειρο: να δουμε τους RHCP ζωντανά στη σκηνή του EJEKT!

Σύντομα θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για τους κατόχους εισιτηρίων, τo line-up και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το EJEKT Festival 2021.

Εισιτηρίων για όλες τις κατηγορίες (Zone A, Zone B, VIP) πωλούνται στα γνωστά σημεία προπώλησης.

Ευχαριστούμε για τη στήριξη σας σε μια περίοδο όπως αυτή που ζούμε. Προστατεύστε τον εαυτό σας και σύντομα θα ξανασυναντηθούμε.

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Zone B: 58 Ευρώ
Zone A (pit): 110 Ευρώ
VIP: 180 Ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από τα δίκτυα των: www.viva.grwww.public.gr

Οι μεταπωλητές χρεώνουν κόστη διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Πληροφορίες: www.ejekt.gr

 

Οι Red Hot Chili Peppers βρίσκονται στη λίστα με τα best-selling συγκροτήματα όλων των εποχών, έχοντας πουλήσει πάνω από 80.000.000 δίσκους σε όλο τον πλανήτη! Εννιά δίσκοι τους έχουν γίνει πλατινένιοι και χρυσοί σε Αμερική και Μεγάλη Βρετανία!

Έχουν κερδίσει έξι βραβεία Grammy, ενώ έχουν και άλλες δέκα υποψηφιότητες! Συνολικά έχουν κερδίσει 25 φορές και έχουν 65 υποψηφιότητες για σημαντικά βραβεία της μουσικής βιομηχανίας παγκοσμίως, από τα οποία ξεχωρίζουν οι 28 (!) υποψηφιότητές τους στα MTV Music Video Awards! Από το 2012 έχουν γίνει μέλη του Rock and Roll Hall of Fame, ενώ από το 2008 έχουν το δικό τους αστέρι στο Hollywood Walk of Fame.

 

Για τρεις δεκαετίες, η φήμη τους διαρκώς γιγαντώνεται. Ξεπουλάνε σταθερά τις μεγαλύτερες αρένες και είναι headliners στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη! Τον περασμένο Σεπτέμβριο έδωσαν συναυλία στις Πυραμίδες της Γκίζας στην Αίγυπτο, ενώ νωρίτερα είχαν εμφανιστεί στον αγώνα της Formula 1 στη Σιγκαπούρη και στο μεγάλο event του UFC στο Abu Dhabi.

Ο ήχος τους είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους στην ιστορία της μουσικής: αυτό το εκρηκτικό χαρμάνι που μπλέκει rock, funk, rap και punk είναι η τέλεια συνταγή που τους έχει δώσει τόσα super-hits!

Californication”, “Under The Bridge”, “Give It Away”, “Scar Tissue”, “Otherside”, “Can’t Stop”, “Around The World”, “Dark Necessities”, “Snow (Hey Oh)”, “By The Way”, “The Zephyr Song”, “Suck My Kiss”, “Breaking The Girl”, “The Adventures of Rain Dance Maggie”, “Dani California”, “Hump De Bump”, “Aeroplane” είναι μόνο μερικές από τις πολύ μεγάλες επιτυχίες τους.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker