kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Κiss Πρώτη Προβολή: Προσωπικά Μυστικά

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όσους εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στο Guest List την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου μέσω του σάιτ μας
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Προσωπικά Μυστικά!

Νομίζεις ότι τα μυστικά σου σού ανήκουν; Λάθος! Ο Πιρς Μπρόσναν πρωταγωνιστεί σε ένα γεμάτο σασπένς ψυχολογικό θρίλερ που δεν ήταν ποτέ πιο επίκαιρο…

Ο Μάικ τα έχει όλα: μία πανέμορφη γυναίκα, μια υπέροχη κόρη, ένα «έξυπνο» αυτοματοποιημένο σπίτι προηγμένης τεχνολογίας και μία επιτυχημένη εταιρεία που τον έχει κάνει ιδιαίτερα ευκατάστατο.

Όταν, όμως, χαλάσει η σχέση του με τον Εντ, έναν σύμβουλο για θέματα τεχνικής υποστήριξης, ο Μάικ θα βρεθεί μπλεγμένος σε ένα θανάσιμο παιχνίδι, αφού ο Εντ θα χρησιμοποιήσει τις γνώσεις του για να παρακολουθεί την κόρη του Μάικ, να βάλει σε κίνδυνο την επιχείρησή του, ακόμη και την ζωή της οικογένειάς του.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όσους εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στο Guest List την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου μέσω του www.kiss929.gr

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προβολή και δηλώσεις συμμετοχής στο Guest List: ΕΔΩ

 

Λίγα λόγια για την ταινία:

Σε μια επαγγελματική συνάντησή τους, ο παραγωγός Ντέιβιντ Τ. Φριέντλι εξομολογήθηκε στον σεναριογράφο Νταν Κέι μια πρόσφατη δυσάρεστη και ανησυχητική εμπειρία που είχε η οικογένειά του με έναν τεχνικό. Ο Κέι αμέσως συνειδητοποίησε ότι μια τέτοια ιστορία θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια πολύ ενδιαφέρουσα ταινία και ξεκίνησε να δουλεύει πάνω στο σενάριο, πριν ακόμη κλείσει συμφωνία χρηματοδότησης.

«Παρόλο που η εμπειρία του Ντέιβιντ δεν ήταν τόσο νοσηρή και περίπλοκη, έδωσε την αρχική έμπνευση και από εκεί η ιστορία πήρε νέα ζωή», λέει ο Κέι. «Όσο έγραφα το σενάριο, ξαναείδα ταινίες όπως τα “Ολέθρια Σχέση”, “Το Ακρωτήρι του Φόβου” και “Σκοτεινός Θάλαμος” γιατί για μένα η ταινία είναι ένα θρίλερ γύρω από μια αφύσικη εμμονή και το πώς αυτή η εμμονή διευκολύνεται από την παρουσία της τεχνολογίας κυριολεκτικά παντού στη ζωή μας».

Μετά την προσθήκη του σκηνοθέτη Τζον Μουρ («Behind Enemy Lines», «Max Payne», «A Good Day to Die Hard») στην ομάδα, οι παραγωγοί προσέγγισαν τον Πιρς Μπρόσναν για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Ιρλανδός ηθοποιός είπε αμέσως το ναι και μάλιστα αποφάσισε να συμμετέχει και στην παραγωγή με την εταιρεία παραγωγής που έχει δημιουργήσει σε συνεργασία με την παραγωγό Μπο Στ. Κλερ.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Ιούνιο του 2015 στο Δουβλίνο και ολοκληρώθηκαν σε οκτώ εβδομάδες.

Όπως εξηγεί ο διευθυντής φωτογραφίας Έκεχαρτ Πόλακ, στόχος του ίδιου και του σκηνοθέτη ήταν να δημιουργήσουν μια ταινία στιλάτη και μοντέρνα χωρίς όμως το στιλ να υπερισχύει της ιστορίας, με «βασική έμπνευση τους κλασικούς ρομαντικούς ζωγράφους όπως ο Γκόγια ή ο Βερμέερ, αλλά με μια πιο σύγχρονη ματιά», όπως διευκρινίζει. «Είμαι πανευτυχής με το πώς βγήκε η ταινία», λέει ο Κέι. «Δεν είναι μόνο ένα σφιχτό και καλοδουλεμένο θρίλερ, είναι μια εύστοχη και επίκαιρη παρατήρηση σε αυτό που ζούμε τώρα και ίσως σε αυτό που έρχεται».

Από τις 22 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους! 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker