kiss-logo
Now playingBECAUSE OF YOU KELLY CLARKSON
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Το Μυστικό στα Μάτια τους

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όσους εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στο Guest List
Text Size:
  • A
  • A
  • A

O Kiss 92,9 η Spentzos και η Seven Films σας προσκαλούν στην πρώτη προβολή της ταινίας ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ με τους: Νικόλ Κίντμαν, Τζούλια Ρόμπερτς, Σιούετελ Έτζιοφορ, Ντιν Νόρις, Άλφρεντ Μολίνα, Τζο Κόουλ, Ζόι Γκρέιαμ.

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Ιανουαρίου, στις 19:15 στον κινηματογράφο ΑΒΑΝΑ (Λεωφόρος Κηφισίας 234 & Λυκούργου 3)

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όσους εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στο Guest List, την Τρίτη 12 Ιανουαρίου από τις 07:00 μέσα από το σάιτ του Kiss 92,9.

(Δηλώστε συμμετοχή στην ενότητα Win On Kiss, δηλαδή ΕΔΩ)

Η ταινία:

Μια σφιχτοδεμένη ομάδα ανερχόμενων ανακριτών, μαζί με τους προϊσταμένους τους, ξαφνικά διαλύονται όταν ανακαλύπτουν ότι μια από τις δικές τους έφηβες κόρες έχει δολοφονηθεί βάναυσα. Τώρα, δεκατρία χρόνια μετά, αφού ψάχνουν μανιωδώς κάθε μέρα για τον ασύλληπτο δολοφόνο, ο Ray αποκαλύπτει επιτέλους ένα νέο στοιχείο που είναι βέβαιος ότι μπορεί να επιλύσει οριστικά την υπόθεση, καθηλώνοντας τον άγριο δολοφόνο, και να φέρει το πολυπόθητο κλείσιμο της υπόθεσης για την ομάδα του. Κανείς δεν είναι έτοιμος, ωστόσο, για το συγκλονιστικό, ανείπωτο μυστικό που θα αποκαλύψει τις σταθερές, καταστροφικές συνέπειες της προσωπικής εκδίκησης για την ανθρώπινη ψυχή.

Ριμέικ του Αργεντίνικου θρίλερ μυστηρίου του 2009 Χουάν Χοσέ Καμπανέλα με τον Ρικάρντο Νταρίν, που κέρδισε το όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας το 2010. "Το Μυστικό στα Μάτια της" στην Αργεντινή έμεινε στο Νο1 του Box Office για τρεις μήνες, την είδαν περισσότεροι από δύο εκατομμύρια θεατές και τα συνολικά της έσοδα της που ξεπέρασαν τα οκτώ εκατομμύρια δολάρια, την φέρνουν στην πρώτη θέση με τη λίστα των πιο επιτυχημένων ταινιών στην ιστορία της Αργεντινής.

Στην Ισπανία έχει επίσης γνωρίσει πολύ μεγάλη εισπρακτική επιτυχία με περισσότερα από ένα εκατομμύριο εισιτήρια στα ταμεία.
 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker