kiss-logo
Now playingALEJANDRO LADY GAGA
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Kiss Πρώτη Προβολή - Δίδυμοι Θρύλοι (Legend)

Είσοδος ελεύθερη μέσω Guest List.
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Kiss 92,9 η Σπέντζος και η Seven Film σας προσκαλούν στην πρώτη προβολη της ταινίας Δίδυμοι Θρύλοι - Legend.

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, στις 20.00 στο Cine Χολαργός (Λεωφ. Μεσογείων Μεσογείων 232 & Βεντούρη Τηλ.: 2106525122)

Προσκλήσεις για το Guest List τηλεφωνικά (στο 210 8050000) σε όλες τις εκπομπές στον Kiss 92,9 την Τρίτη 3 Νοεμβρίου.

H σκηνοθεσία είναι του Μπράιαν Χέλγκελαντ.
Πρωταγωνιστούν: Τομ Χάρντι, Πολ Άντερσον, Κρίστοφερ Έκλεστον, Τζόσουα Χιλ, Έμιλι Μπράουνινγκ, Κόλιν Μόργκαν, Τσαζ Παλμιντιέρι, Ντέιβιντ Θιούλις, Τάρα Φιτζέραλντ.

Η ταινία:

Η ιστορία των πιο διάσημων μαφιόζων της Βρετανίας, του Ρέτζι και του Ρόνι Κρέι, που μεσουράνησαν στο Λονδίνο της δεκαετίας του ’60. Ο Ρόνι μόλις αποφυλακίστηκε και τα δύο αδέρφια βρίσκονται αντιμέτωπα με τον Τσάρλι Ρίτσαρντσον και τη συμμορία του για να εδραιώσουν την κυριαρχία τους. Ο κόσμος τους αντιμετωπίζει ως εξέχουσες προσωπικότητες, κινούνται στα σαλόνια των ανώτερων κοινωνικών τάξεων, ενώ η επιρροή τους φτάνει μέχρι τα ανώτερα κλιμάκια του Βρετανικού κατεστημένου. Τίποτα δεν τους σταματά.

Επίσημη πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο 2015.
 

ΤΟΜ ΧΑΡΝΤΙ

Γεννημένος στο Λονδίνο, ο Τομ Χάρντυ κέρδισε την προσοχή του κοινού με την ερμηνεία του στο Bronson του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν το 2009. Απέσπασε μια υποψηφιότητα για Βραβείο BAFTA για το ρόλο του στο τηλεοπτικό Stuart: A Life Backwards το 2008. Στην τηλεόραση επίσης εμφανίστηκε στα: Band Of Brothers, The Reckoning, και Wuthering Heights. Το βιογραφικό του επεκτείνεται και στο θεατρικό σανίδι και στις παραστάσεις Michael in Festen, Lucca in Blood, Dorimant in Man Of Mode και In Arabia We’d All Be Kings, για το οποίο απέσπασε βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου ηθοποιού στα Βραβεία Evening Standard Theatre το 2003, ενώ ταυτόχρονα ήταν υποψήφιος για Βραβείο  Olivier, ως ο πιο υποσχόμενος πρωτοεμφανιζόμενος ηθοποιός το 2004. Πρόσφατα εμφανίστηκε στο Mad Max: Fury Road.

ΕΜΙΛΙ ΜΠΡΑΟΥΝΙΝΓΚ

Η Μπράουνινγκ έγινε αναγνωρίσιμη διεθνώς με την εμφάνιση της στο Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events.  Ήταν υποψήφια στα Βραβεία Critics Choice του 2005 στην κατηγορία «Καλύτερη Νεαρή Ηθοποιός». Το 2011 πρωταγωνίστησε στο Sleeping Beauty της Τζούλια Λι, που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Καννών. Για την ερμηνεία της το Φεστιβάλ του Hamptons της απένειμε το Βραβείο Καλύτερης Πρωτοεμφανιζόμενης Ηθοποιού. Το 2014 πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ God Help the Girl, που συμμετείχε στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ του Sundance. Η ταινία απέσπασε το Ειδικό Βραβείο της Επιτροπής και ήταν η Ταινία Έναρξης για το τμήμα Generations του 64ου Φεστιβάλ Βερολίνου.  Ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες.

ΜΠΡΑΪΑΝ ΧΕΛΓΚΕΛΑΝΤ / Σκηνοθεσία, σενάριο

Ο Χέλγκελαντ έχει γράψει και σκηνοθετήσει τις ταινίες 42, , A Knight’s Tale, Payback και Δίδυμοι Θρύλοι (Legend). Ως σεναριογράφος, υπογράφει πολλές ταινίες μεγάλου μήκους συμπεριλαμβανομένης L.A Confidential, για την οποία έχει τιμηθεί με Όσκαρ Καλύτερου Σεναρίου. Ανάμεσα στις αναρίθμητες δουλειές του βρίσκονται τα  Man on Fire και The Taking of Pelham 123 , Θεωρίες Συνωμοσίας (Conspiracy Theory), Green Zone ,Blood Work, και Mystic River για το οποίο ήταν και υποψήφιος για Όσκαρ. Ο Χέλγκελαντ έχει επίσης τιμηθεί με το Βραβείο στου Σωματείου Σεναριογράφων της Αμερικής, το Βραβείο PEN Center Literary, το Edgar Alan Poe και το Βραβείο Sidney Lumet για ακεραιότητα στην ψυχαγωγία.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker