kiss-logo
Now playingALL THAT SHE WANTS ACE OF BASE
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Σκοτεινός Τόπος

Από τη συγγραφέα του διάσημου best seller «Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε»
Text Size:
  • A
  • A
  • A

dark-places1.jpg

Σαρλίζ Θερόν - Σκοτεινός τόπος
Σαρλίζ Θερόν - Σκοτεινός τόπος
By
KISS 929

O Kiss 92,9 και η Odeon σας προσκαλούν στην πρώτη προβολή της ταινίας: ''Σκοτεινός Τόπος'' (Dark Places). Πρωταγωνιστούν: Κλόε Γκρτέις Μόρετζ, Σαρλίζ Θερόν, Κρίστίνα Χέντρικς, Νίκολας Χουλτ, Τάι Σέρινταν. Σκηνοθεσία: Ζιλ Πακέ Μπρενέρ.

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1η Ιουλίου 2015 στις 20:00 στο ODEON Kosmopolis (Λεωφ. Κηφισίας 73, Αγ. Θωμάς, Μαρούσι - Κόμβος Αττικής Οδού). Η είσοδος είναι ελεύθερη για όσους εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στο Guest List. Οι διαγωνισμοί θα πραγματοποιηθούν στον Kiss 92,9 τηλεφωνικά (στο 210 8050000) τη Δευτέρα 29 και την Τρίτη 30 Ιουνίου.

Από τη συγγραφέα του διάσημου best seller «Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε», Τζίλιαν Φλιν, έρχεται ένα συγκλονιστικό θρίλερ μυστηρίου, με πρωταγωνίστρια την βραβευμένη με Όσκαρ Σαρλίζ Θερόν.

Η ταινία:

Η Λίμπι ήταν οκτώ ετών όταν η μητέρα και οι αδελφές της δολοφονήθηκαν μέσα στο σπίτι τους. Την ώρα του μακελειού, η Λίμπι απέδρασε από το σπίτι και επιβίωσε μέσα στην παγωμένη νύχτα. Αργότερα, κατέθεσε ότι ο δολοφόνος ήταν ο 15χρονος αδελφός της, Μπεν, ο οποίος, σύμφωνα με την κατάθεσή της, έδρασε υπό τις εντολές μιας σατανιστικής αίρεσης. Τριάντα χρόνια μετά, ο Μπεν είναι ακόμη στη φυλακή και η Λίμπι ζει στο περιθώριο, βλέποντας τα χρήματα που της εξασφάλισε ένας γενναιόδωρος έρανος μετά τις δολοφονίες, να τελειώνουν. Μία μακάβρια μυστική λέσχη που ασχολείται με την διαλεύκανση διαβόητων εγκλημάτων εντοπίζει την Λίμπι και της ζητά πληροφορίες που θα πιστοποιήσουν την αθωότητα του Μπεν. Έχοντας ανάγκη την χρηματική αμοιβή που της υπόσχονται, η Λίμπι ξεκινά την έρευνά της για τη μοιραία βραδιά, ξανασυναντώντας τους βασικούς πρωταγωνιστές της και μεταφέροντας στα μέλη της λέσχης τα ευρήματά της. Σιγά-σιγά αντιλαμβάνεται ότι η κατάθεσή της δεν ήταν τελικά και τόσο αξιόπιστη και φτάνει ολοένα πιο κοντά στην φρικτή αλήθεια, ξεθάβοντας επώδυνες μνήμες και συνειδητοποιώντας ότι το παρελθόν δεν είναι αυτό που φαίνεται. Και ο δολοφόνος είναι ακόμη εκεί έξω…

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker