kiss-logo
Now playingLOSE CONTROL TEDDY SWIMS
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ανοιχτά Ζυθοποιεία 2019

Text Size:
  • A
  • A
  • A

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκαν για 2η συνεχή χρονιά οι επισκέψεις στα ζυθοποεία - μέλη της  Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών .
Το ελληνικό κοινό ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των μελών της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών και επισκέφθηκε τα ζυθοποιεία της επιλογής του κατά τη διάρκεια της δράσης "Ανοιχτά Ζυθοποιεία 2019".

Τα "Ανοιχτά Ζυθοποιεία" δίνουν την ευκαιρία της επισκέψης του κοινού σε κάποιες από τις σημαντικότερες ζυθοποιίες και μικροζυθοποιίες της χώρας μας.
Τα μέλη της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών άνοιξαν για το κοινό τα ζυθοποιεία τους σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας για ένα Σαββατοκύριακο, διοργανώνοντας μια σειρά διαδραστικών δραστηριοτήτων, από σεμινάρια και ξαναγήσεις μέχρι γευστικές δοκιμές με ελεύθερη είσοδο.
Το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Ιουνίου 2019 πλήθος κόσμου συμμετείχε στις εκδηλώσεις των συνεργαζόμενων ζυθοποιείων και έζησε μια ολοκληρωμένη εμπειρία γύρω από την μπύρα απολαμβάνοντας ταυτόχρονα γνωστές και νέες μπύρες.
Η πρωτοβουλία "Ανοιχτά Ζυθοποιεία" γίνεται με στόχο τη γνωριμία του Έλληνα καταναλωτή με το ζύθο, την εξοικείωση του με την παραγωγική διαδικασία ζυθοποίησης, τη γνωριμία του με την πρώτη ύλη και με τους ζυθοποιούς, που βρίσκονται πίσω από την παραγωγή των προϊόντων.

Τα ζυθοποιεία - μέλη που συμμετείχαν στη δράση για το 2019 ήταν τα εξής (κατ'αλφαβητική σειρά):
Αθηναϊκή Ζυθοποιία ΑΕ, ΒΑΠ Π.Κουγιός ΑΒΕΕ, Ζυθοποιία Πηνειού ΙΚΕ, Ζυθοποιία Σαντορίνης ΑΕΒΕ, Ζυθοποιία Χίου, Κρητική Ζυθοποιία ΑΕ, Κρητικές Ζυθοποιίες - Ζηδιανάκης ΑΕ, Μικροζυθοποιία Μυκόνου ΑΕΒΕ, Μικροζυθοποιία Septem OE, Μικροζυθοποιία Σερρών και Β.Ελλάδος ΕΕ, Ολυμπιακή Ζυθοποιία ΑΕ, Πρότυπη Συνεργατική Νανοζυθοποιία ΟΕ. 

Η Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών και τα μέλη της ευχαριστούν το ζυθόφιλο κοινό για την ένθερμη συμμετοχή στις εκδηλώσεις και ανανεώνουν το ραντεβού για το 2020 με ακόμη περισσότερες δράσεις.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker